KNVB kiest voor SV Venray

Onze vereniging mag zich de komende jaren gastheer noemen van de Nederlandse Voetbalbond, KNVB.

Venray beschikt over een mooi ruim sportpark met goede faciliteiten. In samenwerking met Stichting Beheer Sportpark heeft SV Venray in Maart en Mei al interlands gehost. Met deze mooie overeenkomst tot gevolg, iets waar wij als vereniging en betrokken partijen trots op mogen en kunnen zijn. SV Venray is een van de 8 verenigingen waar een aantal jeugdinterlands zullen plaatsvinden.

De eerste wedstrijd zal zijn op 1 september, KNVB Vrouwen O19 tegen Duitsland Vrouwen O19.
Wil je iets betekenen tijdens deze, of een van de andere interlands; richt je dan tot Martin Leenders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Vrijdag 21 Juni , de start van de zomer, tekende namens het bestuur Ramon Goumans met KNVB voorzitter Michael van Praag de overeenkomst.

Op naar een succesvolle samenwerking !