Gratis deelname voor leden SV Venray aan de singelloop

Singelloop2018

De Singelloop Venray is inmiddels een begrip binnen de gemeente Venray. Dit jaar is alweer de 6e editie! Op zondag 6 oktober kan jong en oud zijn of haar energie kwijt tijdens dit wandel-en-loopevenement.

SV Venray draagt ook bij aan dit evenement, niet in de vorm van geld, maar met middelen. In ruil daarvoor heeft onze vereniging goed nieuws voor alle leden van SV Venray.

‘Gratis deelname voor leden SV Venray’
Ieder lid van SV Venray kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U hoeft dan geen inschrijfgeld te betalen.
Door te geven informatie is als volgt:

- Afstand
- Voornaam
- Tussenvoegsel
- Achternaam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Geb. datum
- M/V
- Mailadres
- Telefoonnummer
- Telefoonnummer tbv noodgeval

Tevens aangeven wat de te verwachten eindtijd gaat worden en natuurlijk of je gaat wandelen of hardlopen

Leden die zich reeds hebben aangemeld krijgen hun inschrijfgeld terug. Neem hiervoor (en verdere vragen) contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
L
et wel, aanmelden via SV Venray kan voor hardlopen t/m 20 september en wandelaars t/m 4 oktober. Dat is de sluitingsdatum waarmee organisatie Singelloop namelijk kan garanderen dat iedereen alles thuis krijgt vooraf.

Het volledige programma van de singelloop en meer informatie is te vinden op: https://www.venraysesingelloop.nl/

SV Venray wenst alle deelnemers veel succes!