Achtste zege op rij voor Dames SV Venray

donderdag 05 juli 2018 14:16
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De voetbalsters van Venray waren zondagmiddag met 4-1 te sterk voor Buitenveldert. Het was alweer de achtste zege op rij voor de speelsters van trainer Jan Trienekens.

Venray is in de hoofdklasse dan ook aan een ongekende opmars bezig. Inmiddels heeft de ploeg zich genesteld in de top van het klassement. Venray staat vijfde met 30 punten uit 18 duels. Na de eerste helft was het duel in Venray zondag nog in evenwicht: 1-1. Lindie van der Steen scoorde namens Venray. Na rust liep de thuisploeg uit dankzij doelpunten van Van der Steen, Ellis Michiels en Lieke Wijnands (strafschop).

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op zaterdag 21 juli 2018 16:54