Zorggroep op bezoek bij SV Venray

In oktober 2023 bezochten de spelers van onze JO13 diverse zorghuizen in Venray voor een spellenmiddag. Dit was heel gezellig.
Destijds werd de afspraak gemaakt dat de bewoners die wilden een keer een wedstrijd bij SV Venray konden bezoeken. Vandaag was het zover.
Na een kopje koffie met gebak in onze kantine werd op het hoofdveld de wedstrijd van de JO13-1 gekeken. Na een lekker broodje kroket en deze foto ging iedereen voldaan naar huis.
Een prachtig voorbeeld van de maatschappelijke betrokkenheid van SV Venray die zeker vervolgd wordt.

Administratie: