80-jaar jubileum | SV Venray – Creators FC

Bestel jouw kaarten nu via: Tickets Event FC Creators

Als onderdeel van ons 80-jarig jubileum staat er op 30 augustus een bijzonder evenement gepland. SV Venray gaat in een uniek jubileumshirt spelen tegen Creators FC, het top you-tube team met o.a. Dylan Haegens en vele anderen.

Kaartverkoop start op 10 mei om 19.00 uur en de opbrengst gaat naar het goede doel: stichting durf te vragen!
Zorg dat je er snel bij bent want alle kinderen krijgen de kans op handtekeningen, foto’s met you-tubers en nog veel meer. Stuur dit bericht snel door… We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar; OP=OP.

Administratie: