Thomas Verkuijlen eerste aanwinst SV Venray 2024/2025

De Technische Commissie is verheugd om te kunnen mededelen dat Thomas Verkuijlen met ingang van komend seizoen de selectie van SV Venray komt versterken.

Thomas wordt deze maand (april) 26 jaar, is woonachtig in Milheeze en komt over van 3e divisionist O.S.S.’20. Hij kwam eerder uit voor onder meer Helmond Sport, NEC, JVC Cuijk, Nuenen, Gemert, Alverna en Achilles ’29. Hij is een sterke linksbenige aanvaller met veel loopvermogen en duelkracht, kan op meerdere posities uit de voeten en is in meerdere spelsystemen inzetbaar.

“Wij zien de kwaliteiten van Thomas als een meerwaarde voor ons team en daarom hadden we hem al een tijdje op de radar. Na een aantal goede gesprekken zijn we blij dat hij voor Venray gekozen heeft.” aldus John Beerkens van de TC.

Ook Thomas deelt diezelfde mening : “Ik heb voor SV Venray gekozen omdat ik meteen vanaf het begin een goed gevoel had bij de club en wat hun plannen zijn voor de toekomst. Hopelijk kunnen we volgend seizoen bovenin meedraaien in de 4e divisie. Verder ken ik uit het verleden ook een aantal spelers waarmee ik heb gesproken en ook zij hebben mij met hun beleving binnen de club weten te overtuigen om naar Venray te komen”.

Wij heten Thomas van harte welkom en wensen hem en het team heel veel succes.

Thomas Verkuijlen

Administratie: