"Summa" vrijwilliger vd maand: maart 2024

Patrick Lenssen vrijwilliger van de maand maart 2024

Patrick Lenssen is door de vrijwilligerscommissie vrijwilliger van de maand maart geworden voor de verdiensten binnen de vereniging.

Patrick is trainersbegeleider in de onderbouw (tot en met Onder12)

Patrick is vroeger jeugdspeler geweest bij SV Oostrum. Daar is hij ook opgegroeid, totdat hij enkele jaren geleden naar Venray verhuisde.
Hij heeft het voetballen en de liefde hiervoor noet van een vreemde, want zijn vader Herman heeft heel lang voor SV Venray gevoetbald en is daar ook jarenlang jeugdleider geweest, voordat hij in Oostrum ging wonen.
Ook zijn ooms Pierre, Wim en Jo Lenssen zijn in een ver verleden lang lid (geweest) van SV Venray en is Pierre zelfs erelid.

Patrick begeleid trainers in het kader van “train de trainer” en dan vooral op voetbaltechnisch vlak. Hij ondersteunt tevens het groepsproces in het team en de omgang met individuele spelers en zorgt ervoor dat de spelers zich met plezier binnen een veilige sportomgeving kunnen ontwikkelen. Hier heeft hij de opleiding tot Voetbal Kader Coach voor gevolgd, een pittige opleiding. Hij helpt jeugdtrainers en-coaches zich verder ontwikkelen en geeft mede uitvoering aan het jeugdvoetbalbeleid bij de vereniging. Eén van de grootste projecten hierin is het opzetten van de "circuit" trainingen en het daarbij horende trainer ontwikkelplan.

Patrick heeft zich snel ontwikkeld binnen de vereniging, want hij is pas lid sinds seizoen 2019/2020, waar hij trainer/leider was van zijn zoon Dylan van de mini's tot de 10-2. Thans zit Patrick ook in de jeugdcommissie van de vereniging en heeft hij behalve de voetbalkadercoach ook het juniorentrainersdiploma behaald het afgelopen jaar.

Al met al een reden voor de vrijwilligerscommissie om Patrick in het zonnetje te zetten met de titel “vrijwilliger van de maand maart”.

VVDMMrt2024PL 1

VVDMMrt2024PL 2

VVDMMrt2024PL 3

VVDMMrt2024PL 4

VVDMMrt2024PL 5


VVDMMRT2024 2

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.