Pupil van de week: 25 mei 2024

Elin - JO9-5

PVDW Susteren 27022022

Hoi allemaal,

Ik ben Elin Mommen. Ik ben dit jaar begonnen met voetballen bij JO9-5. Het liefste doe ik één helft voetballen en één helft keepen. Keepen vind ik namelijk ook heel erg leuk.

Het liefste voetbal ik elke dag nog even in de tuin. Het is wel vervelend dat we dan de bal zo vaak bij de buren moeten halen. Gelukkig vinden ze dat niet erg.

Mijn favoriete voetbalclub is Barcelona en mijn favoriete speler is Frenkie de Jong. Mijn droom is om een keer naar een wedstrijd van Barcelona te gaan. Ook hoop ik dat er meer meiden op voetbal komen.

Groeten Elin

Administratie: