Donatie voor project “SV Venray hartveilig”

Vorig jaar heeft SV Venray het project “Hartveilig voetballen” geïntroduceerd. Dit project bestaat uit verschillende onderdelen die stap voor stap worden uitgerold. Afgelopen jaar is er een nieuwe AED en een opvallende AED-kast aan de muur van de kantine opgehangen. Deze AED heeft geen slot meer, zodat je in geval van nood gemakkelijk en snel bij de AED kunt.

Naast deze zichtbare en noodzakelijke vernieuwingen worden er op onze club ook steeds meer leden getraind in hoe te handelen in geval van nood. Voor deze trainingen wordt een professioneel trainer ingehuurd wat kosten met zich meebrengt. We zijn dan ook heel blij dat de vereniging hierin wordt ondersteund door verschillende serviceverenigingen. Serviceverenging “de juniorkamer” vond dit zo’n belangrijk project dat ze een donatie van 1.500 Euro hebben gedoneerd aan de club. Dit bedrag gaat volledig gebruikt worden om reanimatietrainingen te faciliteren en helpt ons weer om een stapje dichter te komen bij ons doel.

Administratie: