Geslaagde eerste editie multiculturele ouderavond

Gisteren vond in de kantine de multiculturele ouderavond plaats, die door bestuur en commissie Tour de Cultuur werd georganiseerd
.
Een prima opkomst voor een eerste editie n met ouders en vertegenwoordigers vanuit verschillende gemeenschappen werd een fijn gesprek gevoerd.
Er is gesproken over het ontmoeten van elkaar, de rol van de ouders en vrijwilligers binnen de club en we hebben stilgestaan bij de vraag hoe we met elkaar in verbinding kunnen zijn en blijven.

Dank aan iedereen die mee is komen doen en een steen(tje) heeft bijgedragen.

Ouderavond 31 januari 2024 (1)

Ouderavond 31 januari 2024 (2)

Ouderavond 31 januari 2024 (3)

Administratie: