Pupil van de week: 25 februari 2024

Jurre - JO10-6

PVDW Susteren 27022022

Hallo,

Mijn naam is Jurre Cranen en ik ben 9 jaar. Dit is het eerste jaar dat ik bij SV Venray voetbal. Ik speel in JO10-6. Dit is een heel leuk team.
Omdat we een nieuw team zijn mogen we nog alle posities in het veld uitproberen. Het liefst speel ik als spits of middenvelder.

In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen met mijn vrienden of samen gamen.

Mijn favoriete spelers zijn Neymar en Ronaldo. Ik hoop ooit nog een keer een livewedstrijd te zien waar zij in spelen.

Ik hoop dat SV Venray vandaag gaat winnen en dat ik een goal scoor bij de tegenstander!

Groetjes Jurre

Administratie: