Pupil van de week: 4 februari 2024

Yassir - JO10-5

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal,

Mijn naam is Yassir Hlimi. Ik ben 9 jaar oud en voetbal in de JO10-5. Mijn trainer is Nick Claessens. We hebben een superleuk team met goede spelers.
Ik speel op meerdere plekken in het veld! Keepen vindt ook leuk en kan ik aardig goed.

Het liefst voetbal ik iedere dag; thuis, op school en bij de voetbalclub.

Mijn hobby’s zijn voetballen en zwemmen en gamen. In mijn vrije tijd voetbal ik graag met mijn vrienden of mijn vader Toufik en broertje Damin.

Ik zit op montessorischool in Venray in groep 6. Dit is een hele leuke en gezellige klas. Ik heb hier heel veel vrienden waar ik graag mee speel en natuurlijk… voetbal.

Mijn favoriete voetbalclubs zijn SV Venray, PSG en PSV.

Het lijkt mij supercool om met alle grote spelers van SV Venray 1 mee te mogen doen. Hopelijk kunnen ze met mijn hulp vandaag winnen van SC Kruisland!!!

Groetjes Yassir Hlimi

Administratie: