"Summa" vrijwilliger vd maand: december 2023

Judith Hendriks vrijwilligerster van de maand december 2023

Judith Hendriks is door de vrijwilligerscommissie uitgeroepen tot vrijwilligster van de maand in verband met de grote verdiensten binnen SV Venray.

Als moeder van vier kinderen waarbij er drie actief sporten bij de vereniging was Judith al actief betrokken sinds 2017. Ze nam destijds de coordinatie van de mini-F voor haar rekening en heeft zich ingezet bij de opzet van de afdeling tot wat die nu is, een fijne en plezierige omgeving voor meer dan 60 jonge kinderen in Venray.

Na haar rol bij de mini-F en later de rol als hoofdleider voor de JO7 en JO8 is Judith inmiddels de coordinator van de volledige onderbouw waar meer dan 30 teams en ruim 300 kinderen van 5 t/m 12 jaar elke dag sporten bij de vereniging. Daarnaast heeft Judith zich ingezet bij de opzet van de jeugdcommissie, de organisatie van de “kennismakingsdagen en proeftrainingen”, het eerste-lijn contact met ouders na aanmeldingen en is ze actief betrokken geweest bij de verbetering van leveranciers contracten van onze kantine en horeca.

Judith heeft het vermogen om mensen samen te brengen. Heeft een enorm groot organiserend vermogen en kent inmiddels alle trainers, begeleiders, spelers en ouders van de onderbouw. Het is uniek om zoveel contacten op een goede manier te onderhouden en daarbij de beste beslissingen te nemen voor alle betrokken partijen. Mede door deze kwaliteit is ze in staat om samen met de hoofdleiders, trainers en begeleiders de kinderen een fijne en prettige (leer)omgeving te bieden waar plezier voorop staat.

We zijn trots op vrijwilligers zoals Judith en hopen dat we haar kwaliteiten nog vele jaren mogen inzetten voor onze vereniging.


VVDMDec2023JudithHendriks 6

VVDMDec2023JudithHendriks 7

VVDMDec2023JudithHendriks 11

VvdMJudithHendriks4

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.