Ferdi Akankan en SV Venray na dit seizoen uit elkaar

Na goed overleg tussen onze trainer Ferdi Akankan, Technische Commissie en ons bestuurslid Voetbalzaken is besloten dat na het huidige seizoen (2023-2024) de wegen tussen Ferdi en SV Venray gaan scheiden.

Ferdi, zijn staf, Technische Commissie en bestuurslid Voetbalzaken hebben afgelopen week de spelersgroep samen op de hoogte gebracht over de uitkomsten van het overleg.

SV Venray en Ferdi hebben 2 mooie seizoenen van samenwerken mogen meemaken. De passie en expertise die Ferdi meebracht heeft zowel het team als de vereniging verder geholpen. Daarnaast is Ferdi een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ondanks dat gaan beide nu hun eigen weg.

Graag willen we Ferdi heel veel succes wensen met de 2de seizoenshelft om samen het seizoen op een positieve en succesvolle manier af te sluiten.

Administratie: