"Summa" vrijwilliger vd maand: oktober 2023

Ellie Camps vrijwilligster van de maand oktober 2023.

Ellie Camps-Kuijpers is door de vrijwilligerscommissie gekozen als vrijwilligster van de maand oktober.

Ellie is lid van deze vereniging geworden sinds juni 2013, zo’n 10 jaar geleden dus.
In die 10 jaar heeft ze haar sporen in de vereniging meer dan verdiend.
Ze is begonnen als jeugdleidster, denk bij haar zoon Roel, in dat jaar bij de JO15-2, toen nog de C2. Dat is ze ook gebleven tot 2016.

Tegelijkertijd werd ze in augustus 2015 voorzitster van de jeugdafdeling en kwam ze als zodanig ook in het hoofdbestuur van de vereniging te zitten als afgevaardigde namens de jeugd, een hele klus met rond de 50 teams, Dit is ze gebleven tot 2020.

In 2017 zit ze zaterdags bij de jeugdwedstrijden tot op heden ook nog regelmatig op het wedstrijdsecretariaat, waar ze het sleutelbeheer, de ballen in- en uitgaven registreert, de veldverwijzing regelt en het aanspreekpunt is als er zich dingen m.b.t. het voetbalgebeuren voordoen.

In 2020 heeft ze ook plaatsgenomen in Fairplay-commissie, een commissie die de waarden en normen binnen de vereniging onder de loep neemt en daar waar nodig optreedt, als deze waarden en normen binnen de vereniging overtreden worden. Dit vaak n.a.v. dingen/momenten, die zich voorgedaan hebben voor, tijdens en na de wedstrijden bij SV Venray. De commissie adviseert dan (eventueel) het bestuur over hetgeen zich heeft afgespeeld binnen het team/de vereniging, waarna er (eventuele sancties) volgen voor de desbetreffende speler.

En of de koek nog niet op is, is ze sinds november 2020 ook nog Contactpersoon Sportiviteit & Respect en Praktijkbegeleider bij de vereniging. In het verlengde daarvan is ze sinds september 2022 ook nog Commissievoorzitter Opleiding en Stage geworden.

Kortom een hele lijst van verdiensten, waarvan de commissie besloten heeft om haar in het zonnetje te zetten als vrijwilligster van de maand oktober 2023.DSC 0716

DSC 0718

VVDMOKT2023

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.