Meld je aan voor de Ladies Cup 2024

In 2024 organiseert SV Venray op 1 en 2 juni de SV Venray Ladies Cup. Het tweedaags toernooi wordt georganiseerd voor voetbalsters in de volgende categorie├źn: Dames, Meisjes O20, Meisjes O17, Meisjes O15 en Meisjes O13.

Nieuwe opzet dames categorie
In het damesvoetbal groeit de populariteit van competities voor 7-tallen. Hierdoor is er besloten om in de dames categorie 7 tegen 7 te gaan voetballen. De organisatie hoopt hiermee nog meer dames teams te bereiken die willen meedoen aan de Ladies Cup.

Deelname aan het toernooi is gratis
Op onze toernooipagina vind je alle informatie over het toernooi: het programma, faciliteiten (catering, verblijf en activiteiten) en natuurlijk hoe je jouw team kunt inschrijven.

Voor vragen kan er contact op worden genomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen weer veel teams te mogen verwelkomen op ons sportpark. Het belooft in ieder geval een gezellig en sportief weekend te worden!

Met sportieve groet,
Toernooicommissie SV Venray

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.