Jubileumfeest 50 jaar Damesvoetbal SV Venray groots gevierd

Vandaag (3 juni) is het dan zover. Na alle voorbereidingen laat het weer ons ook niet in de steek en de zon schijnt al vroeg. De commissie bestaande uit Linsey Philipsen, Truus van Veghel, Pauline Manders, Henk Goorts, Wim Vievermans en Rob Arts, komen al vroeg bijeen om samen met de mensen van de kantine onder leiding van Math van den Bekerom alle laatste voorbereidingen te treffen voor alweer een groot evenement binnen de voetbalclub van SV Venray.

Om 15.00 uur is alles in gereedheid gebracht en kunnen we de gasten verwelkomen in een heerlijk zonnetje met een geweldige entourage. De joekskapel (Rats d”r neven) is er ook al helemaal klaar voor en staan paraat om de sfeer nog wat extra muzikaal te ondersteunen. De mensen, oud speelsters met hun partners, de “Hennies” die hun reünie dit weekend vieren van hun 25 jarig bestaan, hiervoor zelfs deze dag vrij maken om erbij te kunnen zijn, teams die nu het Rood Wit van SV Venray vertegenwoordigen, kinderen, kleinkinderen, Oma’s en Opa’s, oud-bestuursleden, trainers, leiders, alle vrijwilligers en ere-leden die in het verleden iets voor de club betekent hebben. Kortom de opening is een voorbode voor wat een voortreffelijke dag gaat worden. Al snel genieten alle mensen van een heerlijk stuk gebak met het gebruikelijke kopje koffie of thee en natuurlijk al snel een heerlijk pilsje om aan de hangtafels gezellig bij te kletsen. Voor velen is het ook weer een herzien van oude bekende en vinden dan ook vele omhelzingen plaats. Al snel is het een weerzien van elkaar en wat de club vooral laat zien is het wij gevoel wat vandaag de gehele dag groots aanwezig is. Iedereen steekt de handen uit de mouwen.

Om 16.00 starten we met het programma van vandaag en vindt er een wedstrijd plaats op het hoofdveld tussen oud en jong SV Venray. Vooraf wordt dit ingeleid door een speech van ons bestuurslid Loes Ewals die iedereen welkom heet en op sublieme wijze verwoord hoe en op welke wijze wij met SV Venray bezig zijn om de club op allerlei gebieden nieuw leven in te blazen waaronder vandaag natuurlijk vooral het dames voetbal centraal staat. Maar ook vooral hoe ver we hiermee staan. De wedstrijd wordt geleid door wie anders dan Henk Goorts. Hoe kan het ook, de man die letterlijk overal bij betrokken is en van onschatbare waarde is voor onze club. De wedstrijd wordt fanatiek gespeeld en het lijkt wel of het om het landskampioenschap gaat. Maar mede door de hitte, en de leeftijd, is het een zware pot die echt tegen elkaar op gaat. Uitslag 4-2. Tegen 16.30 u starten we ook het containergolfvoetbal. Iedereen krijgt gelijk aantal kansen om de bal er van respectabele afstand in te schieten. Het werd al snel duidelijk dat dit niet voor iedereen even makkelijk was. Hier werd ook veel lol aan beleefd en er was slechts een iemand die 3 x raak wist te schieten en er met de hoofdprijs vandoor ging nl. Lonneke van Elst. Zij nam de mooie Trofee en een gesigneerd voetbalshirt geschonken door Myrthe Moorrees in ontvangst. Voor de 2e prijs moest nog een extra ronde gespeeld worden. Op de 2e plaats eindigde uiteindelijk Jessie Philipsen. Zij ontving hiervoor een paar voetbalschoenen ook geschonken door Myrthe Moorrees. Nadien waren onze magen toe aan een hartig hapje en de mensen achter de BBQ, Hans Kersten, Rob van Santvoort en Rens van Veghel allemaal vrijwilligers stonden al klaar voor ons en waren al begonnen met de voorbereidingen toen we het terras op kwamen. Met mooie muziek zat in no-time iedereen te kletsen, te drinken en te eten. Er gingen heel wat verhalen rond, maar wat wil je ook na 50 jaar damesvoetbal. Na de BBQ ging het feest helemaal los. De DJ’s kwamen, PowerPoint presentatie met oud foto’s en anekdotes draaide de gehele avond en dat maakte veel los. Al snel werd het een groot gezellig feest waarbij optredens van Tamara Koonings met carnavalskraker en andere liedjes door haar gezongen maar ook nog door anderen werd de microfoon ten volle benut en was het Henk Mijnster die met het geweldige lied van liet horen “We never walk alone”. En dat geld ook zeker voor SV Venray. Tegen half 1 werden de deuren gesloten en kon de gehele organisatie terug kijken op een geweldig geslaagde dag waarbij veel mensen zeiden ”Wanneer is het weer”.


Fotoalbum jubileumwedstrijd, klik hier

Fotoalbum festiviteiten, klik hier


Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.