"Summa" vrijwilliger vd maand: mei 2023

Rick Emons vrijwilliger van de maand mei 2023

Rick Emons is door de vrijwilligerscommissie gekozen door als vrijwilliger van de maand mei.

Rick is eigenlijk een duizendpoot binnen de vereniging. Behalve dat hij overal wel een mening over heeft en dus ook graag in het middelpunt staat pakt hij bij de vereniging ook veel op.

Dat hij het voetballen niet van een vreemde heeft staat buiten kijf, want zijn vader Marius heeft zelf ook altijd gevoetbald, maar dan bij Milsbeek, al is dat lang geleden. Bovendien is hij bij Venray ook leider geweest bij Rick bij de F- en de E-afdeling. Op een gegeven moment is Rick gestopt en heeft hij onder meer, volleybal, tennis en tafelvoetbal gespeeld, waar hij best goed in was (volgens hemzelf), maar hij wilde daarbij niet hogerop. Hij is toen weer begonnen binnen de vereniging in 2016. Hij was daar niet bepaald een stervoetballer in gezien de teams waarin hij gevoetbald heeft, van Venray 9 naar 10, 6, 7 en nu 8. Hij is daar trainer/coach, hij regelt daar alles m.b.t. de trainingen, de wedstrijden, de afmeldingen, kortom alles. Maar hij zorgt ook wel binnen de vereniging dat spelers van zijn eigen team, bij tekorten meedoen bij de andere teams.

Hij speelt nu zelf sinds dit jaar bij de veteranen van SV Venray, eerst deed hij dat bij VV Holthees. Hij doet binnen de vereniging ook een stukje pr en social media en is ook bij de toernooicommissie sinds 1-juni 2022. Ook verleent hij hand en spandiensten door af en toe wedstrijden te fluiten als dat noodzakelijk is. Ook laat hij zelden tot nooit verstek gaan bij de vergaderingen van de lagere elftallen.

Volgens zijn vriendin Linn Litjens staat hij altijd heel hard te coachen langs de lijn bij de wedstrijden van zijn team, zodat ze hem op het veld daarlangs nog kunnen horen.

Of er nog een carrière inzit als dressman weten wij niet, maar bij de presentatie van de nieuwe tenues liep hij ook mee met de modeshow. Ook hier was hij niet te beroerd voor om de vereniging mee te helpen. Gezien zijn betrokkenheid, enthousiasme binnen de vereniging is hij vrijwilliger van de maand mei geworden.

DSC 0546

DSC 0547

DSC 0548

DSC 0549

DSC 0550

VVDMMei2023A

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.