Vruchtzame geslaagde netwerkbijeenkomst

Gisteren (23 maart) stond de tweede netwerkbijeenkomst voor de Business Club van SV Venray van dit seizoen op het programma. Het decor voor deze bijeenkomst was de prachtige kapel van het SintJozefklooster, wat momenteel behoort tot het kantoor van onze sponsor Full Account.

Waar de entourage van de kapel de rijke historie van Venray uitademt, was het onderwerp van de avond een hedendaagse uitdaging voor vrijwel alle ondernemers. Namelijk het vinden en behouden van je personeel.

De hele avond hebben we, onder begeleiding van dagvoorzitter Tom Vaessen, hier uitgebreid over gesproken en gediscussieerd wat uiteindelijk heeft geresulteerd in enkele interessante take-aways.

Grote dank voor deze avond gaat uit voor degene die deze avond hebben mogelijk gemaakt:
Vanuit de sponsorcommissie hebben Bart van der Sterren en Tom van Asten de regie gehad en dit prachtige even neergezet.
Daarnaast natuurlijk zijn we Patricia Janssen en John Straten van Full Account enorm dankbaar voor het beschikbaar stellen van de locatie.
Uiteraard ook het panel, dat met enkele gewaagde stellingen, het publiek in discussie kreeg. In dit panel zaten Rob van Oene (MIFA), Michael Verbeek (House of Human Capital) en Bram Krijnen (Crowe).
En de borrel en de heerlijk hapjes werden mogelijk gemaakt door BRL. Roel & Brigitte, jullie hebben ons voor de tweede keer enorm verrast.
En uiteraard hebben we de foto's nog, inclusief een prachtige 360 graden foto van de hele club! Uiteraard ben je vrij om deze te gebruiken op social media.

Op 13 mei staat het volgende event gepland. De lat is hoog gelegd, maar we gaan er weer iets fantastisch van maken! Meer informatie hierover volgt spoedig.

Svv 23 mrt 1.3.1

Svv 23 mrt 1.6.1

Svv 23 mrt 1.12.1

Svv 23 mrt 1.13.1

Svv 23 mrt 1.34.1

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Administratie:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.