Peter Camps (Secretariaat)
Willy Diebels (Scheidsrechters)
Rick Emons (PR & Communicatie)
Henk Goorts (Algemene Zaken)
Theo van Stokkem (voorzitter)
Jan Streefkerk (Financien)
Robbert Willemars (Camping)

 

In 2023 organiseert SV Venray op 27-28 mei de SV Venray Ladies Cup, een tweedaags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes O20, Meisjes O17, Meisjes O15, Meisjes O13 en Meisjes O11.

Het toernooi wordt gespeeld op maar liefst 8 velden van SV Venray. Waar we leuke en sportieve wedstrijden gaan spelen.
Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 47 teams mogen begroeten uit Duitsland en Nederland. In 2023 gaan we hier natuurlijk ook voor! Op de site zie je alle aanmeldingen per categorie zijn.

Overnachten kan!
Met het hele team blijven slapen? Dat is geen enkel probleem. Tijdens het toernooi is er een bewaakt campingterrein. Je mag zelf een tent meenemen, maar een tent huren met vaste bodem kan ook.
De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond is er een disco georganiseerd.

Reserveren of meer informatie
Neem een kijkje op ons inschrijfformulier . Op het inschrijfformulier staan alle prijzen. En met dit formulier meld je je aan voor het toernooi en reserveer je eventueel voor overnachtingen..

Met je team het voetbalseizoen afsluiten met een knaller? Schrijf je dan snel in voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien:de SV Venray Ladies Cup !!

Vragen?
Stel ze gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SV Venray Ladies Cup 

 

 

SVVLOGONB

 

Fijn dat U hebt ingeschreven voor onze voetbaldagen. U ontvangt op het opgegeven e-mail adres een bevestiging met de benodige gegevens.

svvenraycupgames
Op 3 en 4 juni 2023 vindt de Youth cup van SV Venray plaats.
Het programma voor de zaterdagavond is nu bekend!
Wat gaan we doen?


De SV Venray Cup Games!
Alle teams leggen een parcours af van 10 toffe games. Ga de strijd aan of doe gewoon lekker mee voor de fun! Gaan jullie die eerste plek bemachtigen? Want natuurlijk zijn er prijzen te winnen.

Welke games zijn er?
Het tofste onderdeel….ken je het programma wipeout!?
Nou daar lijkt het op. We gaan een enorme stormbaan neerzetten. Deze 30 meter lange stormbaan is een ware run die vol zit met uitdagende obstakels: springen, klimmen over en door de hoge muur, hoge klimhelling (van wel 6 meter hoog!!)  en een ‘big roll’.
Het doel?
Zoveel mogelijk ballen naar de finish brengen met je team. Natuurlijk zijn er ook nog andere opdrachten, activiteiten en spellen! Denk aan touwtrekken, wandelen op een gigantische bal, hindernisparcours, behendigheidsspellen en nog veel meer.  Doorzettingsvermogen en samenwerking is van groot belang!

Mijn team wil meedoen! Wat moet ik doen?
Op het inschrijfformulier kun je aangeven dat je mee wilt doen met de Cup Games en met hoeveel teams.
Voor de deelnemers aan het toernooi is deelname gratis. We gaan ervanuit dat er minimaal 10 deelnemers in een team zitten.

Vragen?
Stuur dan een mailtje naar Peter Camps via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pagina 1 van 11

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 09:00-12:00)
  0478-586878

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.