heren1

Willy Diebels (Scheidsrechter)
Jan Streefkerk (Financien)
Hans Kersten (Algemene functie)
Vacant (pr & communicatie)
Theo van Stokkem (voorzitter)
Robbert Willemars (Camping)

SV Venray Ladies Cup

IVM DE CORONA ONTWIKKELINGEN ZIJN ONZE TOERNOOIEN VOOR 2020 AFGELAST.

In 2020 organiseert SV Venray op 30 en 31 mei voor de 15e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes A (Meisjes A nemen bij inschrijving deel aan het Dames toernooi) en Meisjes B (onder 17; 11-tallen), Meisjes C (onder 15, 11-tallen) en Meisjes D (onder 13; 7-tallen).

Het toernooi wordt in 2020 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 47 teams mogen begroeten uit Duitsland en Nederland. In 2020 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen. Op de site kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld.

Ieder team ontvangt een beker.

Overnachting
Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze campingfaciliteiten. De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond vindt er een disco plaats in de kantine.

Reservering overnachtingen
Voor reservering en prijzen verwijzen wij naar het formulier op onze website.

Dus wil je samen met je team het voetbalseizoen op een leuke wijze afsluiten, schrijf je dan nú in
voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien:

de SV Venray Ladies Cup !!

svvenraycupgames
Op 13 en 14 juni 2020 vindt de Youth cup van SV Venray plaats.
Het programma voor de zaterdagavond is nu bekend!
Wat gaan we doen?

De SV Venray Cup Games!
Alle teams leggen een parcours af van 10 toffe games. Ga de strijd aan of doe gewoon lekker mee voor de fun! Gaan jullie die eerste plek bemachtigen? Want natuurlijk zijn er prijzen te winnen.

Welke games zijn er?
Het tofste onderdeel….ken je het programma wipeout!?
Nou daar lijkt het op. We gaan een enorme stormbaan neerzetten. Deze 30 meter lange stormbaan is een ware run die vol zit met uitdagende obstakels: springen, klimmen over en door de hoge muur, hoge klimhelling (van wel 6 meter hoog!!)  en een ‘big roll’.
Het doel?
Zoveel mogelijk ballen naar de finish brengen met je team. Natuurlijk zijn er ook nog andere opdrachten, activiteiten en spellen! Denk aan touwtrekken, wandelen op een gigantische bal, hindernisparcours, behendigheidsspellen en nog veel meer.  Doorzettingsvermogen en samenwerking is van groot belang!

Mijn team wil meedoen! Wat moet ik doen?
Op het inschrijfformulier kun je aangeven dat je mee wilt doen met de Cup Games en met hoeveel teams.
Voor de deelnemers aan het toernooi is deelname gratis. We gaan ervanuit dat er minimaal 10 deelnemers in een team zitten.

Vragen?
et inschrijfformulier voor het toernooi vindt je HIER.

De vrijwilliger van de maand oktober is Jimmy de Bruijn geworden, bij velen rondom SV Venray geen onbekende.
Jimmy is sinds 18 oktober 2004 officieel lid van deze vereniging en heeft in de loop van jaren al heel wat gedaan binnen de vereniging.

Hij is begonnen als jeugdleider bij de vereniging (bij de E9) en daarna werd hij hoofdleider bij de E-afdeling. Hij is ook teamleider geweest bij verschillende jeugdteams en bij de dames.
Bovendien was hij op zaterdag en zondag te vinden op het veld als scheidsrechter en grensrechter. Af en toe fluit hij nog wel eens de dames.

Ook is hij samen met (wijlen) Hans Hendrikx begonnen binnen de PR & Communicatie waar hij zich inzet voor het maken en bijhouden van de website van de vereniging.
In het begin van het seizoen houdt hij zich ook bezig met het maken van teamfoto’s, die daarna weer netjes op de website geplaatst gaan worden.

Ook is hij nadrukkelijk betrokken bij de wedstrijden van Heren 1, zo is hij af en toe omroeper en bediend hij regelmatig het scorebord.
Bij uitwedstrijden houdt hij samen met Lia Jansen het wedstrijdverslag bij om deze dan meteen te twitteren, zodat dát snel ook weer wereldkundig gemaakt is.

Nu is hij vooral te vinden achter de camera waar hij de wedstrijden van Heren 1 filmt en van commentaar voorziet en deze zijn dan weer te zien bij Peel en Maas TV.

Zie je hem niet rondom het clublokaal, kantine of het sportveld, dan hoor je hem wel, want hij heeft bijna overal wel een bepaalde mening over.
Kortom een echte duizendpoot binnen de vereniging en daarom is hij vrijwilliger van de maand oktober geworden.

Pagina 1 van 10