Pupil van de week: 16 maart 2024

Aboud - JO8-3

PVDW Susteren 27022022

Welkom allemaal,

Mijn naam is Aboud Al Sakkaf. Ik voetbal al vanaf mijn zevende bij SV Venray. Dit jaar speel ik in JO8-3 samen met een leuk team.
Ik kom altijd met frisse energie trainen én wedstrijden spelen. Het liefst speel ik voorin als aanvaller en maak ik graag goals!

Ik heb twee broers, Khalifa en Muhammad. Khalifa voetbalt ook, maar met een andere groep. Mohammed is nog te jong om te sporten.

Ook voetbal ik graag op school in de pauzes, dit vind ik erg leuk en ik hoop later een goede voetballer te worden.

Ik ben trots op SV Venray en mijn team. Ik hoop dat we altijd winnen!

Groeten, Aboud

Administratie: