Pupil van de week: 19 november 2023

Finn - JO10-2

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal,

Mijn naam is Finn Aben. Ik voetbal vanaf mijn zesde al bij SV Venray. Dit jaar speel ik in JO10-2. Vanaf vorig seizoen speel ik bijna altijd mid-mid. Mijn specialiteiten zijn passing en schieten. Ik neem ook vaak de vrije trappen en corners.

Voetbal is mijn passie. Bijna alles wat ik doe heeft met voetballen te maken. Zo speel ik ook veel FIFA op mijn PlayStation. Mijn favoriete club is PSV en mijn favoriete speler is Joey Veerman.

Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn! Ik wens jullie allemaal een fijne wedstrijd!

Groetjes,
Finn