Pupil van de week: 5 november 2023

Lucas - JO10-1

PVDW Susteren 27022022

Hoi,

Ik ben Lucas van Daal, 9 jaar oud en zit sinds 4 jaar op voetbal (in het allerleukste voetbalteam)..!

Voetbal is echt mijn grootste hobbie. Ik ben voor Ajax en N.E.C. Want mijn opa is een echte N.E.C. supporter en mag vaak mee naar een wedstrijd. Ik wil later profvoetballer worden bij Atletico Madrid.

Ik heb voor mijn verjaardag op 25 oktober twee grote goals gekregen, om nog meer te kunnen oefenen als profvoetballer! ?
Dus wie weet zien jullie mij over 10 jaar Champions League spelen op tv!

Groetjes Lucas

Administratie: