Pupil van de week: 15 oktober 2023

Floris - JO8-2

PVDW Susteren 27022022

Hoi allemaal,

Mijn naam is Floris Fleurkens. Ik voetbal vanaf mijn 5e bij SV Venray. Dit jaar speel ik in JO8-2. Mijn positie in het veld is meestal spits. Dit is mijn lievelingspositie!

Ik heb twee zusjes, Vieve en Phileine. Vieve zit op dansen en zwemles. Phileine is nog te klein om te sporten.

Op school voetbal ik ook graag, het liefste ben ik in de pauze in de pannakooi. Daarnaast hou ik ook van gamen.

Met papa, opa en oom Mike mag ik af en toe mee naar wedstrijden van PSV in het Philips stadion. Dit vind ik echt super leuk en ik hoop dat ik later ook bij PSV kan voetballen.

Ik hoop dat SV Venray vandaag gaat winnen! Ik wens ze heel veel succes én plezier!

Groetjes Floris

Administratie: