Pupil van de week: 17 september 2023

Imraan - JO9-2

PVDW Susteren 27022022

Hallo allemaal,

Ik ben Imraan Tahsini en ik ben 8 jaar oud. Ik voetbal sinds vorig jaar bij SV Venray.
Dit jaar mag ik in de JO9-2 spelen.

Ik hoop dat het een leuk jaar gaat worden en dat we veel voetbal plezier hebben en veel wedstrijden mogen winnen.
Mijn positie binnen ons team is verdediger. Mijn specialiteiten zijn verdedigen en hard schieten.

Mijn favoriete clubs zijn PSV en Real Madrid en mijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo.

In mijn vrije tijd voetbal ik veel met mijn vrienden zowel in Venray als in Nieuw-Bergen bij mijn opa en oma, daar heb ik ook vrienden.

Ik wens alle spelers van SV Venray dit jaar veel succes toe.
Groetjes,
Imraan