Zevende zege op rij voetbalsters Venray

donderdag 05 juli 2018 13:54
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De voetbalsters van Venray behaalden zondag de zevende zege op rij. Op sportpark De Wieën in Venray werd SC Woezik, de nummer drie op de ranglijst, met 2-1 verslagen.

De thuisploeg kwam in de eerste helft door een treffer van Floor Tacken op voorsprong. Nog voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte. In de tweede helft scoorde aanvoerster Lieke Wijnands met een kopbal de winnende treffer. Venray is aan een opmerkelijke opmars bezig en staat nu in de bovenste helft van de ranglijst.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op zaterdag 21 juli 2018 16:53