U bent hier:   Home Senioren Heren 1 Verslagen Heren 1

HEREN 1 verslagen

Ruime nederlaag voor 1 in Susteren

Venray leed zondag een ontluisterende 6-1 nederlaag op bezoek bij Susteren in de eerste klasse D. Opnieuw kwam Venray al heel snel op achterstand. Na 32 seconden viel al de 1-0. Na een halfuur scoorde de thuisploeg de 2-0. Na de pauze koos Venray voor de aanval, maar dat pakte desastreus uit. Binnen tien minuten liep Susteren uit naar een 5-0 voorsprong. Na de 6-0 kon Wesley Deenen in de slotminuut nog de eer redden: 6-1.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op donderdag 21 december 2017 22:29
 

Heren 1 verliest uit bij Geldrop

Venray verloor op bezoek bij koploper Geldrop met 3-0 in de eerste klasse D.
Al na dertig seconden ging het mis toen keeper Sam Stiphout onder een hoge voorzet doorging en een Geldropse aanvaller de 1-0 kon intikken. Venray herstelde zich en Wesley Deenen miste een goede kans op de 1-1.
Vlak voor rust viel de 2-0. Na de pauze probeerde Venray terug te komen, maar na een kwartier was de wedstrijd beslist toen Geldrop op 3-0 kwam.

Bron: Peel en Maas Venray

Noot: De thuiswedstrijd tegen Wilhelmina'08 op 10 december begint om 14.15u  Vijftien minuten eerder dus.

Laatst aangepast op donderdag 07 december 2017 14:46

 

Venray kopje onder tegen ZSV

Venray verloor de thuiswedstrijd tegen ZSV met 2-3 in de eerste klasse D.

De rood-witten kenden een slechte start en kwamen na twee minuten uit een corner op achterstand: 0-1. Venray speelde matig en was onmachtig. Toch viel vlak voor rust de 1-1 bij de eerste goede aanval die door Armend Shala werd afgerond: 1-1.

Na de pauze startte Venray goed maar ZSV scoorde twee snelle treffers: 1-3. Een kwartier voor tijd verkleinde Armend Shala de achterstand nog tot 2-3.

Bron: Peel en Maas Venray


   

Gelijke spelen voor Heren én Vrouwen 1

Late gelijkmaker van Venray
Venray speelde met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen De Valk in de eerste klasse D. In de eerste helft waren de Venraynaren sterker maar doelpunten bleven uit.

Een kwartier na rust bracht trainer Stef Sijbers met Dimitris Touratzidis een extra aanvaller in. Maar een kwartier voor tijd viel de openingstreffer aan de overkant: 1-0.
Het slotoffensief van Venray werd in de slotminuut beloond. Uit een voorzet van Jesse Peeters kopte de opgekomen Ruud Keijzers de 1-1 binnen.Punt voetbalsters Venray
De voetbalsters van Venray pakten zondagmiddag op het eigen sportpark De Wieën een punt tegen de nummer twee op de ranglijst, Fortuna'54: 1-1 (1-0).


Venray leidde door een doelpunt van Ellis Michiels tot de 65ste minuut, maar kon de zege niet over de streep trekken. De gasten kwamen op gelijke hoogte door een kopbal uit een vrije trap.
In de slotfase miste Venray, dat met twee punten uit zes duels in de onderste regionen van de ranglijst vertoeft, ook nog eens drie goede kansen.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Gemert schakelt Venray uit

Eersteklasser Venray verloor donderdagavond de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Gemert met 1-3.

In de eerste helft waren de bezoekers sterker en namen een 0-2 voorsprong. Na de pauze bood Venray betere tegenstand.
In de 56e minuut kopte Jeroen Vullings uit een voorzet van Jordy Wismans de 1-2 binnen.
Venray deed er nog een schepje bovenop maar de Gemert-doelman voorkwam de gelijkmaker. Vlak voor tijd scoorde Gemert nog de 1-3.

Bron: Peel en Maas Venray


   

Ruime zege voor Venray 1

Venray won thuis de belangrijke wedstrijd tegen Schaesberg met 4-1 in de eerste klasse D.

De rood-witten kwamen sterk uit de startblokken. Ruud Keijzers scoorde na elf minuten de 1-0. Toch wist Schaesberg uit een afgeslagen corner op 1-1 te komen. Drie minuten later leidde Venray weer door een treffer van Armend Shala: 2-1. Vlak voor rust bracht Bram Vievermans de stand op 3-1.

Venray had nog ruimer afstand kunnen nemen. Een kwartier voor tijd scoorde Armend Shala de 4-1.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Ruim verlies Venray 1

Venray leed op bezoek bij Minor in Nuth een ruime 5-1 nederlaag in de eerste klasse D.

Na vijf minuten namen de Zuid-Limburgers de leiding: 1-0. Even later kwam Venray langszij toen Dimitris Touratzidis uit een scrimmage de 1-1 binnentikte. Daarna had Venray het beste van het spel maar voor rust werd niet meer gescoord.

Vlak na de pauze benutte Minor een makkelijk gegeven penalty: 2-1. Toen even later de 3-1 viel was het duel gespeeld. In de slotfase liep Minor nog uit naar 5-1.

Bron: Peel en Maas Venray


   

Chevremont verslaat Venray opnieuw

Op 22 okt. 17 stond in de 1e klasse D de wedstrijd SV Venray- Chevremont op het programma. Venray dat het opnieuw opneemt tegen Chevremont, en heeft hier geen goede herinneringen aan. In het kampioensjaar van de bezoekers verloren de Venraynaren thuis met 1-5 en uit met maar liefst 7-0. De ploeg van Stef Sijbers heeft dus iets recht te zetten in eigen huis.

SV Venray trapt af. Chevremont zit overal kort op en geeft Venray amper tijd om iets met de bal te doen. Toch komt het eerste gevaar van SV Venray: Dimitrios Touratzidis krijgt de bal aangespeeld in de 16 meter. Hij maakt een lichaamsschijnbeweging en schuift vervolgens de bal ruim naast de goal. Al in de 13e minuut krijgt Danny Pelzer een gele kaart na het onderuit halen van een speler op de helft van Chevremont. In de 19e minuut komen de gasten uit Zuid-Limburg op voorsprong: een aanval over de linkerkant, vervolgens komt er een voorzet. Tim Blättler kan de bal aannemen in de 16m en kan vervolgens de bal binnen schieten. Zo staat het al vroeg op een 0-1 voorsprong.

Laatst aangepast op maandag 23 oktober 2017 14:43

Lees meer...


 

Venray wint na bizarre slotfase

Op zondag 15 oktober 2017 stond er een thuiswedstrijd voor SV Venray op het programma. In de 1e klasse D nam Venray het vandaag op tegen promovendus FC Hoensbroek. SV Venray trapt af en wordt direct en continu onder druk gezet door de gasten. Zo heeft Venray het moeilijk in de beginfase van de wedstrijd. In de 5e minuut komt de eerste kans van de wedstrijd en die is voor de bezoekers: Stef van Dijck luistert niet naar de coaching van doelman Sam Stiphout en geeft de bal na een dieptepass van Hoensbroek een klein tikje waardoor Stiphout hands maakt. Het gevolg is een indirecte vrije trap voor de bezoekers, op de rand van het strafschopgebied. Swen Cornelissen legt de bal af op Jochen Hahnraths, die vervolgens naast schiet.
Hoensbroek blijft doorgaan met druk zetten. In de 17e minuut krijgen ze een hoekschop: Dennie de Vries geeft de bal voor op het hoofd van Glenn Biesmans die de bal op de paal kopt. In de 19e minuut komt dan eindelijk het eerste gevaar van Venray: Armend Shala (die weer in de basis mocht beginnen) gaat op linksvoor buitenom bij zijn directe tegenstander. Hij raakt de bal kwijt, maar de bal komt met geluk toch weer voor zijn voeten terecht. Shala legt de bal goed voor zijn linker en schiet net over. In de 27e minuut lijkt Venray op voorsprong te komen. Maar er wordt gevlagd voor buitenspel. De goal wordt afgekeurd.

Laatst aangepast op maandag 16 oktober 2017 08:38

Lees meer...


   

Zaal 7 Hoofdsponsor