U bent hier:   Home Senioren Heren 1 Verslagen Heren 1

HEREN 1 verslagen

Gelijke spelen voor Heren én Vrouwen 1

Late gelijkmaker van Venray
Venray speelde met 1-1 gelijk in de uitwedstrijd tegen De Valk in de eerste klasse D. In de eerste helft waren de Venraynaren sterker maar doelpunten bleven uit.

Een kwartier na rust bracht trainer Stef Sijbers met Dimitris Touratzidis een extra aanvaller in. Maar een kwartier voor tijd viel de openingstreffer aan de overkant: 1-0.
Het slotoffensief van Venray werd in de slotminuut beloond. Uit een voorzet van Jesse Peeters kopte de opgekomen Ruud Keijzers de 1-1 binnen.Punt voetbalsters Venray
De voetbalsters van Venray pakten zondagmiddag op het eigen sportpark De Wieën een punt tegen de nummer twee op de ranglijst, Fortuna'54: 1-1 (1-0).


Venray leidde door een doelpunt van Ellis Michiels tot de 65ste minuut, maar kon de zege niet over de streep trekken. De gasten kwamen op gelijke hoogte door een kopbal uit een vrije trap.
In de slotfase miste Venray, dat met twee punten uit zes duels in de onderste regionen van de ranglijst vertoeft, ook nog eens drie goede kansen.

Bron: Peel en Maas Venray

 

Gemert schakelt Venray uit

Eersteklasser Venray verloor donderdagavond de bekerwedstrijd tegen hoofdklasser Gemert met 1-3.

In de eerste helft waren de bezoekers sterker en namen een 0-2 voorsprong. Na de pauze bood Venray betere tegenstand.
In de 56e minuut kopte Jeroen Vullings uit een voorzet van Jordy Wismans de 1-2 binnen.
Venray deed er nog een schepje bovenop maar de Gemert-doelman voorkwam de gelijkmaker. Vlak voor tijd scoorde Gemert nog de 1-3.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Ruime zege voor Venray 1

Venray won thuis de belangrijke wedstrijd tegen Schaesberg met 4-1 in de eerste klasse D.

De rood-witten kwamen sterk uit de startblokken. Ruud Keijzers scoorde na elf minuten de 1-0. Toch wist Schaesberg uit een afgeslagen corner op 1-1 te komen. Drie minuten later leidde Venray weer door een treffer van Armend Shala: 2-1. Vlak voor rust bracht Bram Vievermans de stand op 3-1.

Venray had nog ruimer afstand kunnen nemen. Een kwartier voor tijd scoorde Armend Shala de 4-1.

Bron: Peel en Maas Venray


   

Ruim verlies Venray 1

Venray leed op bezoek bij Minor in Nuth een ruime 5-1 nederlaag in de eerste klasse D.

Na vijf minuten namen de Zuid-Limburgers de leiding: 1-0. Even later kwam Venray langszij toen Dimitris Touratzidis uit een scrimmage de 1-1 binnentikte. Daarna had Venray het beste van het spel maar voor rust werd niet meer gescoord.

Vlak na de pauze benutte Minor een makkelijk gegeven penalty: 2-1. Toen even later de 3-1 viel was het duel gespeeld. In de slotfase liep Minor nog uit naar 5-1.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Chevremont verslaat Venray opnieuw

Op 22 okt. 17 stond in de 1e klasse D de wedstrijd SV Venray- Chevremont op het programma. Venray dat het opnieuw opneemt tegen Chevremont, en heeft hier geen goede herinneringen aan. In het kampioensjaar van de bezoekers verloren de Venraynaren thuis met 1-5 en uit met maar liefst 7-0. De ploeg van Stef Sijbers heeft dus iets recht te zetten in eigen huis.

SV Venray trapt af. Chevremont zit overal kort op en geeft Venray amper tijd om iets met de bal te doen. Toch komt het eerste gevaar van SV Venray: Dimitrios Touratzidis krijgt de bal aangespeeld in de 16 meter. Hij maakt een lichaamsschijnbeweging en schuift vervolgens de bal ruim naast de goal. Al in de 13e minuut krijgt Danny Pelzer een gele kaart na het onderuit halen van een speler op de helft van Chevremont. In de 19e minuut komen de gasten uit Zuid-Limburg op voorsprong: een aanval over de linkerkant, vervolgens komt er een voorzet. Tim Blättler kan de bal aannemen in de 16m en kan vervolgens de bal binnen schieten. Zo staat het al vroeg op een 0-1 voorsprong.

Laatst aangepast op maandag 23 oktober 2017 14:43

Lees meer...


   

Venray wint na bizarre slotfase

Op zondag 15 oktober 2017 stond er een thuiswedstrijd voor SV Venray op het programma. In de 1e klasse D nam Venray het vandaag op tegen promovendus FC Hoensbroek. SV Venray trapt af en wordt direct en continu onder druk gezet door de gasten. Zo heeft Venray het moeilijk in de beginfase van de wedstrijd. In de 5e minuut komt de eerste kans van de wedstrijd en die is voor de bezoekers: Stef van Dijck luistert niet naar de coaching van doelman Sam Stiphout en geeft de bal na een dieptepass van Hoensbroek een klein tikje waardoor Stiphout hands maakt. Het gevolg is een indirecte vrije trap voor de bezoekers, op de rand van het strafschopgebied. Swen Cornelissen legt de bal af op Jochen Hahnraths, die vervolgens naast schiet.
Hoensbroek blijft doorgaan met druk zetten. In de 17e minuut krijgen ze een hoekschop: Dennie de Vries geeft de bal voor op het hoofd van Glenn Biesmans die de bal op de paal kopt. In de 19e minuut komt dan eindelijk het eerste gevaar van Venray: Armend Shala (die weer in de basis mocht beginnen) gaat op linksvoor buitenom bij zijn directe tegenstander. Hij raakt de bal kwijt, maar de bal komt met geluk toch weer voor zijn voeten terecht. Shala legt de bal goed voor zijn linker en schiet net over. In de 27e minuut lijkt Venray op voorsprong te komen. Maar er wordt gevlagd voor buitenspel. De goal wordt afgekeurd.

Laatst aangepast op maandag 16 oktober 2017 08:38

Lees meer...


 

Gelijkspel Heren 1 in Deurne

Voor het eerst dit seizoen mocht Venray 1 op de gebruikelijke tijd van van zondag half 3 aantreden. Uit tegen SV Deurne waren twee wijzigingen te bespeuren ten opzichte van de thuisnederlaag tegen Wittenhorst. Rechtsachter Wismans nam op de bank plaats en voor hem speelde Bastiaan van Hout. Voorin ontbrak Bram Vievermans; Armend Shala mocht de voorhoede versterken deze middag.

Deurne oogde in de beginfase gevaarlijk. De verdediging van Venray stond echter als een huis. Na een kwartier spelen eerste speldenprikje via Van Mil. Niet veel later diezelfde Van Mil die Shala op links de diepte in laat gaan. Shala vervolgens met een geplaatst schot tussen paal en doelman Bukkems, 0-1 voor SV Venray. Kwartier verder is het slordig balverlies van SV Deurne waardoor Dimitrios Touratzidis aan een actie kan beginnen. Deze voert hem tot in de zestien en de bal langs de doelman. 36 minuten op de klok en Venray staat op een 0-2 voorsprong, tevens ruststand.

Laatst aangepast op maandag 09 oktober 2017 08:15

Lees meer...


   

Venray verliest 1e derby van het seizoen

Op 30 sep. 17 stond de 1e derby van het seizoen op het programma in de 1e klasse D. Deze derby ging tussen SV Venray en RKSV Wittenhorst. Beide teams hebben in de beker geen enkele wedstrijd verloren en zijn dus een ronde verder. Kortom, dit belooft voor veel spektakel. Voorafgaand aan de derby werd er 1 minuut stilte gehouden ten nagedachtenis van Wim Lammertink, betrokken bij de oprichting van de Business Club van SV Venray.
Dan de wedstrijd:

Het 1e deel van de eerste helft, het eerste half uur is volkomen voor Wittenhorst. Jordy Wismans krijgt in de 15e minuut een gele kaart na een domme overtreding. Wittenhorst krijgt een vrije trap aan de linkerkant van het veld. Daar komt echter geen grote kans uit. In de 18e minuut krijgt Wittenhorst nog een goede kans. Rob Zanders krijgt de bal, hij maakt een actie en schiet net over. In de 21e minuut kan Willem Heijnen kan de bal vrij aannemen in het strafschop gebied van Venray. Hij draait weg bij zijn directe tegenstander en schiet vervolgens de bal op de paal. Venray is dus gewaarschuwd. Daarna herpakte Venray zich weer een beetje. In de 29e minuut krijgt Venray ook zijn eerste kansje van de wedstrijd. Wesley Deenen krijgt de bal aangespeeld aan de rechterkant van het veld, hij maakt de actie buitenom. Vervolgens wil hij een voorzet geven, maar die voorzet belandt uiteindelijk op de lat. De laatste kans voor rust is voor de thuisploeg: Jesse Peeters geeft vanuit rechtsachter een lange bal op Bram Vievermans. Vievermans neemt de bal goed aan en schuift de bal net voor langs. Hiermee is de ruststand precies hetzelfde als de beginstand, 0-0.

Laatst aangepast op zondag 01 oktober 2017 14:52

Lees meer...


 

Venray blijft steken op remise

Venray is in de competitieoverture blijven steken op een 1-1 remise op bezoek bij Venlosche Boys in de eerste klasse D. In de matige en doelpuntloze eerste helft gebeurde er niet veel.
De Venlonaren namen in de 57e minuut de leiding: 1-0. Twee minuten later kwam Venray langszij. Uit een voorzet vanaf rechts van Wesley Deenen kopte Dimitris Touratzidis hoog in de lange hoek de 1-1 binnen.
Even later kwam de thuisploeg, na twee keer geel, met tien man te staan maar Venray kon niet profiteren.

Bron Peel en Maas

Laatst aangepast op zondag 01 oktober 2017 08:24

   

Zaal 7 Hoofdsponsor