U bent hier:   Home Senioren Heren 1 Verslagen Heren 1

HEREN 1 verslagen

Venray verliest bij Schaesberg

Venray leed zondag een onverdiende 2-0 nederlaag tegen Schaesberg in de eerste klasse D.

De Venraynaren kregen kansen genoeg, maar ze werden niet benut. Na 25 minuten kreeg Schaesberg een penalty na een duwfout van Stef van Dijck: 1-0. Daarvoor werd een treffer van Dimitris Touratzidis vanwege buitenspel afgekeurd.

In de 65e minuut kwam Schaesberg op 2-0. Venray probeerde nog wat terug te doen, maar kwam niet verder dan een schot op de kruising van Armend Shala.

Bron: Peel en Maas Venray

 

Venray onderuit tegen hekkensluiter

Venray leed op bezoek bij hekkensluiter Hoensbroek een onverwachte 3-2 nederlaag in de eerste klasse D. Na een halfuur nam de thuisploeg de leiding: 1-0. Vlak na rust ging het mis.

Binnen tien minuten keken de Venraynaren tegen een 3-0 achterstand aan. Dimitris Touratzidis scoorde in de 70e minuut de 3-1. Vijf minuten voor tijd bracht Robert Willemse de stand op 3-2. Het slotoffensief van Venray leverde niets meer op.

Bron: Peel en Maas Venray


 

Man of the Match - 18 Februari 2018

IMG 9887 Zondag 18 Februari trad Venray aan tegen Wilhelmina'08. Dit duel kon niet doorgaan voor de winterstop. Pupil vd Week; Lucas Poels gaf het goede voorbeeld door te scoren, de wedstrijd zelf eindigde in 4-0.  Op de foto zien we hem samen met Man of the Match Stijn Brinkman. 

Laatst aangepast op zondag 18 februari 2018 20:28

   

Venray overtuigt tegen Wilhelmina’08

Op 18 feb 2018 staat de volgende thuiswedstrijd van SV Venray op het programma. Ditmaal is het tegen Wilhelmina’08. 

Venray laat vanaf het begin al zien dat ze voor de 3 punten gaan, en de afstand met de ploegen onder hen vergroten. In de 11e minuut creëert SV Venray dan ook de 1e kans van de wedstrijd. De hoekschop die genomen wordt door Stijn Brinkman, wordt maar net over geschoten door Jarno Peeters. In de 17e minuut komt de ploeg van Stef Sijbers op een 1-0 voorsprong: op de helft van Venray wordt Bram Vievermans weggestuurd op de linkerflank. Vievermans mag na vermeend buitenspel doorlopen richting de doelman van Wilhelmina’08, Michael Petit. Spits Dimitrios Touratzidis loopt met Vievermans mee. Vievermans heeft het gezien en speelt de bal naar de spits van Venray. Vervolgens schiet Touratzidis de bal binnen en zet zijn ploeg op voorsprong. Venray blijft sterk spelen en brengt de stand even later op 2-0: Jarno Peeters geeft een steekpass op de naar links uitgeweken Touratzidis, De spits neemt de bal in een keer mee naar binnen en schiet de bal vervolgens koelbloedig laag in de verre hoek tussen de palen. Venray leidt dus met 2-0 na 35 minuten. Verder gebeurt er niet veel in de laatste 10 minuten van de 1e helft. 2-0 is daarmee ook de ruststand. 

Laatst aangepast op zondag 18 februari 2018 19:39

Lees meer...


 

Geen treffers bij eerste thuisduel 2018

Typische 0-0 wedstrijd bij Venray

Venray en Venlosche Boys bleven in een wedstrijd zonder hoogtepunten op een 0-0 gelijkspel steken in de eerste klasse D.

Venray speelt sinds de winterstop behoudender met een versterkt middenveld. De thuisploeg liet de Venlonaren het spel maken. De bezoekers waren het meest dreigend zonder echt gevaarlijk te worden. Venray kon aanvallend weinig uitrichten. Het spel was rommelig met veel overtredingen. De arbiter trok acht gele kaarten waarvan vijf voor Venray.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op zondag 04 februari 2018 21:41

   

Goede start heren 1 in 2018

Knappe zege van Venray

Laagvlieger Venray kende een goede start in het nieuwe jaar door de uitwedstrijd tegen subtopper Bekkerveld met 0-1 te winnen in de eerste klasse D. Trainer Stef Sijbers had zijn elftal op veel plaatsen gewijzigd. In de gelijkopgaande eerste helft waren er weinig kansen. Na de pauze werd Venray dreigender. Een kwartier voor tijd viel uit een goedlopende aanval de winnende treffer die gescoord werd door Jarno Peeters: 0-1. Het slotoffensief van Bekkerveld leverde niets meer op.

Bron: Peel en Maas


 

Ruime nederlaag voor 1 in Susteren

Venray leed zondag een ontluisterende 6-1 nederlaag op bezoek bij Susteren in de eerste klasse D. Opnieuw kwam Venray al heel snel op achterstand. Na 32 seconden viel al de 1-0. Na een halfuur scoorde de thuisploeg de 2-0. Na de pauze koos Venray voor de aanval, maar dat pakte desastreus uit. Binnen tien minuten liep Susteren uit naar een 5-0 voorsprong. Na de 6-0 kon Wesley Deenen in de slotminuut nog de eer redden: 6-1.

Bron: Peel en Maas Venray

Laatst aangepast op donderdag 21 december 2017 22:29

   

Heren 1 verliest uit bij Geldrop

Venray verloor op bezoek bij koploper Geldrop met 3-0 in de eerste klasse D.
Al na dertig seconden ging het mis toen keeper Sam Stiphout onder een hoge voorzet doorging en een Geldropse aanvaller de 1-0 kon intikken. Venray herstelde zich en Wesley Deenen miste een goede kans op de 1-1.
Vlak voor rust viel de 2-0. Na de pauze probeerde Venray terug te komen, maar na een kwartier was de wedstrijd beslist toen Geldrop op 3-0 kwam.

Bron: Peel en Maas Venray

Noot: De thuiswedstrijd tegen Wilhelmina'08 op 10 december begint om 14.15u  Vijftien minuten eerder dus.

Laatst aangepast op donderdag 07 december 2017 14:46

 

Venray kopje onder tegen ZSV

Venray verloor de thuiswedstrijd tegen ZSV met 2-3 in de eerste klasse D.

De rood-witten kenden een slechte start en kwamen na twee minuten uit een corner op achterstand: 0-1. Venray speelde matig en was onmachtig. Toch viel vlak voor rust de 1-1 bij de eerste goede aanval die door Armend Shala werd afgerond: 1-1.

Na de pauze startte Venray goed maar ZSV scoorde twee snelle treffers: 1-3. Een kwartier voor tijd verkleinde Armend Shala de achterstand nog tot 2-3.

Bron: Peel en Maas Venray


   

Zaal 7 Hoofdsponsor