U bent hier:   Home Junioren

Junioren

Welkom bij de junioren

Meer dan vijftig jeugdteams treden ieder weekend aan op de grasmat. Meer dan tweehonderd vrijwilligers staan weekelijks klaar om dit geweld aan jeugdigde voetbal liefde niet alleen te trainen maar, ook te begeleiden bij de wedstrijden. SV Venray is constant op zoek naar uitbreiding van haar vrijwilligersgroep. Iets voor U? Informeer bij 1 van de commissieleden.
Inschrijven als lid kan via onze Ledenadministratie. Voor meer informatie hier over kunt U hier terecht.

Laatst aangepast op zondag 20 augustus 2017 14:29
 

Eef Kerkhof leeft voor voetbal

eef kerkhofMet SV Venray O17 liep Eef Kerkhof uit Mill promotie naar de landelijke vierde divisie mis na een 1-2 nederlaag tegen Margriet uit Oss. Voor de 16-jarige voetbalster een klein smetje op een mooi seizoen. "Dit is heel erg balen."  (JO17-1 speelt komend seizoen wel vierde divisie, red.)

Eef Kerkhof begon bij de F-jes van Juliana Mill in haar woonplaats. Ze is uit het goede hout gesneden. Uitgaan, met vriendinnen leuke dingen doen, is prima. Maar het belangrijkste in haar nog jonge leven is het spelletje rond de bal. "Als klein kind vond ik voetballen al prachtig. Ik wilde ook alleen maar voetballen." Ze bleek al snel over meer dan een middelmatig talent te beschikken. Als 14-jarige was ze al in beeld bij de Duitse topclub Borussia Mönchengladbach. "Ik trainde er een hele tijd op vrijdagavond. Ik kon aan het einde van het seizoen ook komen, maar besloot het niet te doen. Alles was op en top geregeld. Ik vond het ook lastig om nee te zeggen, maar vanuit Mill is het toch een heel eind reizen. Daar keek ik tegenop, ook vanwege mijn leeftijd." Ze koos voor een andere opmerkelijke richting, de jeugdafdeling van SV Venray. "Ik zocht wel een nieuwe uitdaging en via mijn trainster bij de KNVB, Janine Rongen, maakte ik de overstap naar Venray. Samen met Merel van Goch, die ook in het selectieteam van de voetbalbond speelde. Dat maakte het wel een stuk makkelijker", zegt Kerkhof over haar opmerkelijke move. Er was nog een belangrijke reden om voor SV Venray te kiezen. "Bij de meeste clubs kom je als meisje niet in een standaardteam. Bij Venray kreeg ik die kans wel. Eerst in jongens onder 14 en afgelopen seizoen onder 17. Daar ben ik de club heel dankbaar voor."

Laatst aangepast op donderdag 05 juli 2018 17:52

Lees meer...

 

Zaal 7 Hoofdsponsor

Programma Junioren

Uitslagen Junioren