U bent hier:   Home

Vrouwen 1 Verslagen

VR1 thuisverlies tegen Trekvogels

In de hoofdklasse leden de voetbalsters van Venray een onverwachte nederlaag tegen hekkensluiter Trekvogels: 1-4.
Op sportpark De Wieën keek de thuisploeg al bij rust tegen een 1-2 achterstand aan. Alleen Marieke Janssen wist voor Venray doeltreffend uit te halen.

De gasten liepen na rust uit naar een dankbare zege. Venray creëerde wel genoeg kansen, maar de afwerking liet te wensen over.

Bron: Peel en Maas Venray

Fikse nederlaag VR1

De voetbalsters van Venray verloren zondagmiddag in de hoofdklasse van FC Gelre.
In Wehl gingen de gasten geflatteerd met 6-2, na een 3-1 ruststand, onderuit. Breekpunt in de wedstrijd was de 4-2 voor de thuisploeg, die volgens Venray in buitenspelpositie werd gescoord.

Daarna was het verzet van de gasten gebroken en voerde FC Gelre de score verder op. Voor de rood-witten scoorden Marieke Janssen en Anne Hegger (strafschop) de doelpunten.
Bron: Peel en Maas