U bent hier:   Home Organisatie Administratie

Administratie

E-mailadres Afdrukken PDF

De administratie van de vereniging wordt gevoerd in ons clublokaal "Den Boggerd", op het adres Sportlaan 6, 5801AH, Venray.

De administratie is altijd bereikbaar. Op maandag- en woensdagmorgen kunt U ons persoonlijk (telefonisch) bereiken. Op de overige tijden kunt U onze voice-mail inspreken. Laat gerust uw boodschap achter. U wordt altijd teruggebeld.
Het telefoonnummer is: 0478-512338
Alle correspondentie kunt U richten aan: SV Venray, Sportlaan 6, 5801AH Venray.
Uiteraard kunt u ons ook e-mailen: info@svvenray.nl

Ledenadministratie
Ook de ledenadministratie is op bovenstaand adres en telefoonnummer bereikbaar. Het aan- en afmelden als lid dient altijd schriftelijk te gebeuren.

U kunt in ons clublokaal in het sportpark een informatiegids en aan-/afmeldingsformulieren krijgen.
U kunt de formulieren daar ter plekke invullen en inleveren. Wilt U ze elders invullen, stuur dan een hardcopy naar:

SV Venray, Sportlaan 6, 5801AH Venray.

De formulieren vindt U ook hier: aanmeldingformulier          afmeldingsformulier
Leden dienen een machtiging af te geven voor het automatisch afschrijven van de contributie.
De contributie seizoen 2017-2018 bedraagt voor jeugdleden JO7 t/m JO11:  € 105,00, jeugdleden JO13 t/m JO19: € 115,00, G-voetbal: € 103,00. Voor senioren:  € 150,00.
Prestatieve teams: H1, H2, Vr1, JO13-1, JO15-1, JO17-1, JO19-1, € 30,00 extra contributie.
Jaarlijkse bijdrage kledingfonds € 10,00

Inschrijfkosten
Bij de eerste inschrijving zijn eenmalig € 12,50 inschrijfkosten verschuldigd.
Restitutie
In principe wordt geen geheel of gedeeltelijke teruggave van contributie verleend, behoudens in gevallen van ernstig blessureleed of andere uitzonderlijke redenen.

Donateur
U kunt ook donateur worden. De jaarbijdrage bedraagt dan € 50,00

Ieder lid ontvangt na betaling een lidmaatschapskaart.

Zaal 7 Hoofdsponsor