U bent hier:   Home

SV Venray 1 - Sc Susteren 1

Floris gr

Hallo allemaal,

Ik ben Floris en ben 7 jaar oud. Ik voetbal bij J8-01. In de wedstrijden speel ik altijd voorin de spits en maak heel graag goals. Het leukste aan voetballen vind ik dan ook scoren en samen winnen. Het leukste vond ik dat ik de Man van de Wedstrijd was geworden. In ons team is iedere week iemand Man van de Wedstrijd. Een tijdje geleden mocht ik zelfs voetballen in het stadion van Sparta en heb toen training gehad van de Spits van Sparta. Dat was een hele leuke dag. Op zondag kijk ik altijd met papa naar Studio Sport en PSV. Wij zijn allebei fan van PSV en zijn laatst ook in het PSV Stadion geweest. De komende zomervakantie gaan we naar mijn andere favoriete club, Barca. We gaan dan naar het stadion van Barcelona.

Groetjes van Floris