U bent hier:   Home

Contributie 2018/2019

E-mailadres Afdrukken PDF

Het seizoen is bijna ten einde en dus zijn de voorbereidingen voor het volgend seizoen alweer in volle gang. Om e.e.a. in goede banen te leiden willen we als vereniging een aantal heldere deadlines en bijbehorende afspraken/consequenties communiceren.

Afmelden voor het komende seizoen

Overschrijven naar een andere vereniging kan tot en met 15 juni. Dat is ook de uiterste datum tot wanneer je je af kunt melden. Meld je je na 15 juni af, dan zullen wij alsnog € 25 administratie kosten in rekening brengen.

Contributie inning

De contributie zal in de derde week van juli worden afgeschreven. Op 1 augustus controleren we welke contributies we wel en niet hebben ontvangen. Spelers van wie wij op 1 augustus nog geen contributie hebben ontvangen krijgen een aanmaning en de mogelijkheid om voor 1 september de contributie over te maken. Spelers die op 1 september nog niet betaald hebben worden geschorst en mogen niet spelen en trainen.

Contributie betalingsregelingen

Kun je de contributie niet betalen, dan kun je misschien aanspraak maken op betaling van de contributie via Jeugd Sportfonds. Voor meer informatie kun je hiervoor contact opnemen met info@svvenray.nl In alle andere gevallen kun je voor 15 juni een bericht sturen naar penningmeester@svvenray.nl om een regeling te treffen. Verzoeken die we ontvangen na 15 juni nemen we niet meer in behandeling.

Afmelden gedurende het seizoen

Meld je je af voor 1 september dan krijg je je contributie terug minus € 25 – administratie kosten. Als je je afmeld na 1 september, dan krijg je geen contributie terug.

Niet spelen door langdurige blessures

Als je een deel van je contributie terug wil vragen omdat je door blessure langere tijd niet kunt spelen, dan kun je aan het einde van het seizoen (mei) een email sturen naar penningmeester@svvenray.nl De penningmeester zal per geval kijken hoe hiermee omgegaan wordt.

Later aanmelden

Als je je later in het seizoen aanmeld betaal je het volgende deel van de contributie:

• Juli, Aug, Sep, Okt   100%
  • Nov, Dec, Jan, Feb     50%
  • Mrt, Apr, Mei              25%
Laatst aangepast ( vrijdag 25 mei 2018 00:09 )