U bent hier:   Home Senioren Support de teams van SV Venray Heren 2 en Vrouwen 1

Support de teams van SV Venray Heren 2 en Vrouwen 1

E-mailadres Afdrukken PDF

Komend weekend kunnen er prijzen gepakt worden door twee van onze standaard seniorenteams !

Heren 2, dat uitkomt in de 1e reserve klasse; gaat zondag tijdens de allerlaatste speeldag op bezoek in Overloon en mag daar om 12.15u aftrappen tegen S.S.S.’18 2. Inzet voor de mannen van Gert-Jan Wismans is het kampioenschap in deze klasse. Dit jeugdige elftal heeft een voorsprong van 3 punten op naaste belager Rhode 2. Naast het kampioenschap staat ook promotie naar de reserve hoofdklasse op het spel. Minimaal één punt is het doel om mee terug te nemen naar Venray want daarmee eindigt Venray 2 dan op de 1ste plaats.

Zien wij u langs de lijn in Overloon om deze mannen aan te moedigen en hen van de nodige support te voorzien in hun strijd voor de titel?

Het vaandelteam van de vrouwen, vrouwen 1; is ‘on fire’! Zij wisten in de afgelopen 11 duels maar liefst 10 !! overwinningen te behalen. Het team van Jan Trienekens en co. is daarom nog vol in de race voor de 3e periodetitel in de Hoofdklasse. Daaraan zit een toegangsticket vast voor promotie-wedstrijden. Zondag ontvangen zij een van de directe concurrenten Eldenia. Op ons hoofdveld is de aftrap om 14.30u.

Draagt u het vrouwenvoetbal en specifiek onze Vrouwen een warm hart toe, moedig ze dan aan en kom zondag naar sportpark De Wiëen. Samen met u, en de mannen van het 2e elftal; kunnen wij samen zorgen voor een mooie voetbalsfeer in Venray.

Bij 1 of 2 goede resultaten zal het daarna ook vast en zeker gezellig worden in onze kantine Den Boggerd.

Tot zondag !

Laatst aangepast ( zondag 27 mei 2018 17:34 )  

Zaal 7 Hoofdsponsor

Uitslagen

Programma

   23 Aug
BVC Beek 1-SV Venray 1 (o), a: 19:00
   25 Aug
Bemmel 1-SV Venray 1 (o), a: 14:30
   26 Aug
SV Walbeck VR1-SV Venray VR1 (o), a: 12:00
RKSV Nuenen VR2-SV Venray VR2 (o), a: 12:00
Lees meer..