U bent hier:   Home

Feestavond SVV op 23 juni a.s.

E-mailadres Afdrukken PDF

Poster2018-2b1

Op 23 juni vindt wederom de jaarlijkse feestavond plaats in de kantine. Ook dit jaar zijn er weer enkele topartiesten geregeld om er een geslaagd feest van te maken. Tevens is er ook ruimte om tijdens het open podium je eigen talent ten gehore te brengen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met de organisatie via activiteitencommissie@svvenray.nl.

De feestavond begint om 17.30u traditiegetrouw met een barbecue, dit jaar wederom mogelijk gemaakt door Zaal 7! Voor de mensen die dit niet redden is er ook de mogelijkheid om vanaf 20.30u aan te sluiten.

De kosten voor vrijwilligers + introducee zijn €5,00 p.p. (vermeldt hier even bij of je ook komt barbecueën). Voor overige leden + introducee is het incl. BBQ €20,00 p.p. en excl. BBQ €15,00 p.p.

Voor de start van de kaartverkoop hou je de site + sociale media van SV Venray in de gaten. Ook is het dit jaar weer mogelijk kaarten te kopen via de email. Deze zijn dan af te halen in de kantine van de club.

Laatst aangepast ( donderdag 31 mei 2018 12:51 )