U bent hier:   Home Vrijwilligers van de Maand Wim Giliam "Active"vrijwilliger van de maand oktober 2017

Wim Giliam "Active"vrijwilliger van de maand oktober 2017

E-mailadres Afdrukken PDF

20171021 112026

De vrijwilliger van de maand oktober is Wim Giliam geworden. Voor sommige mensen binnen de vereniging een onbekende, voor mensen, die op zaterdag het wedstrijdsecretariaat binnenlopen zeer zeker niet.

Al weer zo’n 5 jaar verwelkomt hij de leid(st)ers, verzorg(st)ers, scheidsrechters en begeleiding van diverse sportverenigingen op het wedstrijdsecretariaat en zorgt hij ervoor dat de wedstrijden administratief gezien in goede banen geleid worden.

Sleuteluitgifte en inname, veldverwijzing, ballen inname en uitgave, andere shirts regeling, registratie wedstrijd uitslagen, kortom kijk met name een willekeurige zaterdagmorgen of middag maar eens op het wedstrijdsecretariaat en je weet vaak niet wat je overkomt. Het krioelt er vaak van leiders, spelertjes, ouders en mensen,die willen weten welk veld hun teams moeten voetballen, scheidsrechters etc..
Vaak is hij ook een aanspreekpunt voor allerlei mensen, die hun verhaal kwijt willen. En bijna altijd zit daar Wim Giliam, een uitstraling voor de club, die met veel toewijding en passie de mensen te woord staat. Momenteel helpt hij ook aan de kassa bij Heren 1.

Verder is Wim iemand, die altijd voor iedereen klaar staat. Niet alleen voor zijn kinderen Marisca en Angele, maar ook voor zijn 4 kleinkinderen en familie. Ook in de buurt waar hij woont regelt hij het e.e.a. Het feit dat zij hem daar ook al Opa van de Haviklaan noemen zegt genoeg. Net met pensioen gegaan als voormalig sportdocent bij het ROC, waar hij op handen gedragen werd door de leerlingen, omdat hij er voor hen altijd was met ziel en zaligheid. Hij is ook nog lid van carnavalsclub Genne naam, trekt ieder jaar in de optocht mee, hij houdt van biefstukken uit Uden….,van zijn kleine vouwwagen, van Lanzarate, maar vooral van mensen om zich heen.

20171021 111326 20171021 111723

Laatst aangepast ( vrijdag 27 oktober 2017 19:41 )

Zaal 7 Hoofdsponsor

Vacaturebank