U bent hier:   Home Senioren Heren 1 Verslagen Heren 1 Gelijkspel Heren 1 in Deurne

Gelijkspel Heren 1 in Deurne

E-mailadres Afdrukken PDF

Voor het eerst dit seizoen mocht Venray 1 op de gebruikelijke tijd van van zondag half 3 aantreden. Uit tegen SV Deurne waren twee wijzigingen te bespeuren ten opzichte van de thuisnederlaag tegen Wittenhorst. Rechtsachter Wismans nam op de bank plaats en voor hem speelde Bastiaan van Hout. Voorin ontbrak Bram Vievermans; Armend Shala mocht de voorhoede versterken deze middag.

Deurne oogde in de beginfase gevaarlijk. De verdediging van Venray stond echter als een huis. Na een kwartier spelen eerste speldenprikje via Van Mil. Niet veel later diezelfde Van Mil die Shala op links de diepte in laat gaan. Shala vervolgens met een geplaatst schot tussen paal en doelman Bukkems, 0-1 voor SV Venray. Kwartier verder is het slordig balverlies van SV Deurne waardoor Dimitrios Touratzidis aan een actie kan beginnen. Deze voert hem tot in de zestien en de bal langs de doelman. 36 minuten op de klok en Venray staat op een 0-2 voorsprong, tevens ruststand.

Het is duidelijk dat de trainer van Deurne in de 2e helft zich niet gewonnen wilt geven en brengt aanvallende versterkingen middels topschutter Harm vd Steen en de ervaren Maarten Vos. Met succes, na 10 minuten staat de 1-2 van Stan Respen op het scorebord. Helaas voor de bezoekende fans gaat het dan snel want nog geen twee minuten later is het invaller Vos die de gelijkmaker achter Stiphout werkt.

Dan is het Sijbers die gaat wisselen. De niet onverdienstelijk spelende Van Hout gaat naar de kant en in zijn plaats komt Wismans die nu mag proberen de voor gevaar zorgende Luwawa af te stoppen. Als het dan de verdediging vervolgens niet lukt om de aanval van de thuisploeg onschadelijk te maken komt Sam Stiphout uit zijn doel. Binnen de zestien legt hij onreglementair een Deurne-aanvaller neer. Strafschop. Waar verleden week tegen Wittenhorst de jonge doelman kansloos is bij de inzet vanaf de stip is hij dat nu wederom. Echter knalt ditmaal vd Steen de bal hoog in het vangnet.

In de slotfase is het flink schrikken voor alle bezoekers. Jongeling Jesse Peeters blokt de voorzet 1 meter voor hem. Bal komt hierdoor vol tegen de verdediger en deze gaat knock-out. Hij krijgt verzorging, maar kan niet verder. Met behulp van de brancard moet hij het veld verlaten. Touratzidis is dan nog dichtbij een treffer, Bukkems weet zijn inzet onschadelijk te maken. Hierna nog een schot van Deurne wat op de paal uiteen knalt. Eindstand derhalve 2-2.

Door: Jimmy de Bruijn

Laatst aangepast ( maandag 09 oktober 2017 08:15 )  

Zaal 7 Hoofdsponsor