U bent hier:   Home Overige Vrijwilligers Noodoproep!

Noodoproep!

E-mailadres Afdrukken PDF

Gezocht: wedstrijdsecretaris jeugd

We hebben reeds in januari via de website en via mailing gecommuniceerd over de vacature jeugdwedstrijdsecretaris. Tot op heden is het nog niet gelukt deze vacature in te vullen.

Het is echter erg belangrijk dat deze taak ingevuld gaat worden voor de start van de nieuwe competitie in september. Via deze weg vragen we jullie nogmaals:  Heb je zelf interesse of ken je iemand die interesse heeft? Wil je meer weten over wat de functie precies inhoudt? Neem contact op met Jan de Bruijn (jeugd-wedstrijdsecretaris@svvenray.nl) of Ellie Camps (jeugdvoorzitter@svvenray.nl).

Globale taken jeugdwedstrijdsecretaris:
Regelen van de competitie-, beker- en oefenwedstrijden jeugd (bijv. communicatie over programma/uitslagen, indelen velden/kleedlokalen)
Onderhouden van contacten met KNVB, jeugdteams SVV, bezoekende teams, etc.
Het coordineren van het wedstrijdsecretatiaat op zaterdag. (een poule van mensen die op zaterdag de coordinatie van de wedstrijden voor z’n rekening neemt)
De jeugdwedstrijdsecretaris is lid van de Jeugdcommissie die éénmaal per maand vergadert.
Er wordt vanuit SV Venray een computer beschikbaar gesteld met alle informatie die nodig is voor het uitvoeren van de taken. Hoewel het de voorkeur heeft om de taken bij één persoon te houden, is het opsplitsen van taken eventueel mogelijk.

Naast voorgenoemde functie zijn we ook nog op zoek naar medewerkers wedstrijdsecretariaat. Hierbij ben je op toerbeurt een dagdeel ‘s zaterdags aanwezig op het wedstrijdsecretariaat om de wedstrijden te coordineren. Denk hierbij aan uitgifte van ballen en sleutels, opvangen van KNVB scheidsrechters, tegenstanders etc. Ook hiervoor geldt: Heb je zelf interesse of ken je iemand die interesse heeft? Wil je meer weten over wat de functie precies inhoudt? Neem contact op met Jan de Bruijn (jeugd-wedstrijdsecretaris@svvenray.nl) of Ellie Camps (jeugdvoorzitter@svvenray.nl).

Bestuur SV Venray

Laatst aangepast ( maandag 21 augustus 2017 12:34 )

Zaal 7 Hoofdsponsor