U bent hier:   Home

Junioren

De Junioren teams vindt U hier.

Grote Clubactie 2017 gaat weer van start

 

clubactieDit jaar is weer besloten om mee te doen aan de nationale actie “De Grote Clubactie”. Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens hun zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseert zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen verwerven. Voor meer informatie zie www.clubactie.nl  / of download  hier het pdf bestand

Lees meer...

 
161126PZ23054

SV Venray sluit Amateur Partnerschap met PSV

Persbericht SV Venray
SV Venray is verheugd te kunnen melden dat het een vernieuwd samenwerkingsverband met PSV heeft gesloten. Vanaf heden is SV Venray Standaard Amateur Partner van PSV. Het partnerschap levert club en leden speciale voordelen op, waarvan de basis ligt in kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving.
Samenwerking, kennisdeling en betrokkenheid
PSV heeft al jaren een nauwe relatie met het amateurvoetbal. Vanaf seizoen 2016-2017 gaat PSV op een nieuwe manier met amateurverenigingen samenwerken. De basis hiervan is kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid, voordeel en beleving. PSV gaat ons helpen door haar kennis ter beschikking te stellen. Bijvoorbeeld op het gebied van spelersontwikkeling, sponsoring en medische zaken maar ook bij maatschappelijke projecten. Daarnaast geeft de nieuwe samenwerkingsvorm diverse voordelen en belevingsaspecten voor onze leden. Onze club zal van deze knowhow gaan profiteren, omdat wij onszelf afgelopen zaterdag hebben aangesloten bij het nieuwe programma.

 

Laatst aangepast op maandag 28 november 2016 22:33

 
Fysiotherapie Jans-Beken_logo_tekst_achter_elkaar

Wedstrijd warming-up SV Venray jeugd

Beste trainers en voetballers van SV Venray Jeugd,

Laatst aangepast op maandag 19 december 2016 00:01

Lees meer...


   
bauwe kaart_5

Blauwe kaart

Al jaren maakt de KNVB zich sterk om sportiviteit en respect op en rond de velden te stimuleren.

Laatst aangepast op dinsdag 04 november 2014 00:02

Lees meer...


 
Kynaero Belfor_2_gr

Pupil vd Week

 Pupil van de Week, 30 september 19:30 uur
SV Venray 1 - Wittenhorst 1

 

 

 

 

Hallo allemaal,
Mijn naam is Kynaero Belfor ik ben 8 jaar en speel bij SVVenray in JO9-1, ik speel graag en op m'n best als spits. Ik heb een grote broer Sharayno Belfor, voetballen doen we graag samen en hij leert mij soms een paar trucjes. Ik vind het superleuk dat ik als pupil van de week een wedstrijd mag bijwonen van Heren 1. Mijn favoriete voetbalclub is Barcelona en mijn lieveling spelers zijn Messi en Neymar. Buiten voetbal vind ik het leuk om te fietsen, zwemmen, dansen en muziek luisteren. Mijn wens is om later profvoetballer te worden.

Laatst aangepast op dinsdag 19 september 2017 19:03