Venray speelt gelijk tegen Veritas

dinsdag 23 april 2019 13:21
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In het warme Neeritter werd goed begonnen aan de wedstrijd. Venray controleerde de wedstrijd en werd al snel een aantal keer gevaarlijk via de flanken. In de 12e minuut was het raak na een crossbal op Bram Vievermans. Laatstgenoemde was zijn tegenstander te slim af, controleerde de bal en schoof de bal langs de keeper in de verre hoek. Tien minuten later was het opnieuw raak na een individuele actie van Danny Pelzer. Pelzer passeerde twee verdedigers van Veritas en rondde 1 op 1 met de keeper overtuigend af, 0-2. Venray bleef de wedstrijd controleren en er volgde een aantal mogelijkheden op 0-3. Tegen de verhouding in was het Veritas dat vlak voor rust op 1-2 kwam. Na een individuele actie werd vanaf de 16 meter in de korte hoek raak geschoten.

Na rust liet Venray zich wederom verrassen. In een van de eerste aanvallen na rust was het direct raak. Een crossbal op de spits van Veritas ging voorbij aan alle Venray verdedigers en werd binnen geschoten bij de tweede paal, 2-2. Er volgde een fase waarin de rollen omgedraaid waren en waarin Veritas sterker werd. In de 58e minuut viel de 3-2 uit een corner. De bal werd ongelukkig van richting veranderd en verdween achter doelman Sam Stiphout. De thuisploeg kreeg hierna een aantal kansen om de score verder uit te bouwen en de wedstrijd te beslissen. Gelukkig voor Venray bleef de marge slechts 1.

Via opnieuw een individuele actie van Danny Pelzer komt Venray in de 80e minuut toch nog op 3-3. Pelzer passeerde enkele verdedigers en stiftte knap raak. In de slotfase bleef Venray druk zetten. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden om alsnog de drie punten mee te nemen naar Venray. De stand bleef echter ongewijzigd, 3-3.

Gelezen: 1734 keer Laatst aangepast op zondag 28 april 2019 17:04
Meer in deze categorie: « Minimale zege Heren 1