Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Breaking News

  Heren 1

  Ik ben mijn trainerscarrière gestart bij S.C. ’t Zand in Tilburg nadat ik zelf ernstig geblesseerd raakte en niet meer kon voetballen. Met mijn UEFA C op zak ben ik een junioren team gaan trainen en het seizoen daarop heb ik al direct de overstap gemaakt naar senioren vrouwen uitkomend in de Hoofdklasse.
  Ondertussen heb ik mijn UEFA B gehaald. Nadat ik enkele jaren de vrouwen training gegeven heb ben ik via VVV Venlo (Eredivisie Vrouwen) terecht gekomen als hoofdtrainer bij SV Venray vrouwen 1, uitkomend in de Hoofdklasse.
  Met SV Venray heb ik 2 jaar op rij om de periodetitel gespeeld naar de topklasse. Na 2 fantastische jaren bij SV Venray ben ik benaderd door PSV.

  Bij PSV ben ik 3 seizoenen op rij actief geweest als assistent-trainster van de vrouwen uitkomend in de Eredivisie. Via PSV heb ik de kans gekregen om mijn UEFA A te behalen bij de KNVB in Zeist. Deze heb ik in juni 2016 afgerond en behaald.

  Ik heb altijd belangstelling voor het mannenvoetbal gehad en de uitdaging gezien om binnen het mannenvoetbal mijn visie en passie over voetbal over te brengen.

  Ik ben dan ook blij dat ik deze uitdaging bij SV Venray aan kan gaan en kijk erg uit naar het aankomende seizoen bij heren 1.

  Mandy Passon

  Venray was zondagmiddag op eigen veld een maatje te groot voor Bekkerveld. De thuisploeg won met 4-1 van de bezoekers uit Heerlen. De eersteklasser kwam al binnen tien minuten op voorsprong. Jeroen Vullings schoot de bal tegen de touwen achter doelman Rik Klyn. Nog binnen het halfuur werd de score verdubbeld. Ron Kleuskens was verantwoordelijk voor het tweede doelpunt van Venray.

  Op slag van rust scoorde Bram Vievermans 3-0. Na 52 minuten voetballen deed Randy Eberhard wat terug namens de bezoekers: 3-1. Bekkerveld zocht daarna de aansluitingstreffer, maar Bekkerveld-speler Joris de Kleijn kreeg met nog twintig minuten op de klok een rode kaart. De eindstand werd vlak voor tijd bepaald op 4-1 dankzij de tweede treffer van Vievermans.

  Bron: Peel en Maas Venray

  De kop is eraf, en hoe. SV Venray wist thuis met maar liefst 4-1 te winnen van Bekkerveld. Na afloop van de wedstrijd werd Ron Kleuskens uitgeroepen tot Man of the Match. Samen met de pupil vd week (die eigenlijk de eerste treffer maakte); Nathan Blay poseren zij hier samen op de foto. Beide een like op de eerste 3-punter van het seizoen. MOTM20180923

  Aan het einde van het vorige seizoen had de 20 jarige aanvaller/middenvelder besloten om zijn heil te zoeken in Duitsland. Met weinig speelminuten en weinig vertrouwen op verbetering van die situatie is dit avontuur in sportief opzicht niet geworden wat hij ervan verwacht had. Na een goed gesprek met de technische commissie in augustus is bij de KNVB een overschrijving aangevraagd, welke afgelopen week(wk 37,red.) is gehonoreerd.

  Met een ervaring rijker is Armend vol vertrouwen en ambitie teruggekeerd op “het oude nest”.

  Welcome back !

  Wedstrijdverslag: SV Venray 1 - SV Deurne 1 | 3-1

  Op zondagmiddag 7 oktober 2018, om 14.30 uur, moesten onze jongens het opnemen tegen de nr. 1 SV Deurne.

  SV Deurne had uit 2 wedstrijden 6 punten waarbij ze 7 doelpunten voor en 1 tegen doelpunt geïncasseerd hebben.

  De heren van SV Venray begonnen sterk aan de wedstrijd. Na 3 minuten spelen volgde er een steekpass van Armend Shala op de diepgaande Bram Vievermans die de bal langs de keeper schoot maar via de linkerpaal en rechterpaal niet in het doel belandde.
  Na 8 minuten spelen was het dan wel raak en kwamen de heren uit Venray op voorsprong door een goede voorzet van Ron Kleuskens vanaf de rechterkant op Stan Kersten die hem op zijn beurt strak tegen het net schoot, 1-0.

  In de eerste 15 minuten werd er leuk gevoetbald door Venray en werden er verschillende kansen gecreëerd.
  Vervolgens was het SV Deurne die wat meer overwicht over de wedstrijd kreeg en via de centrale middenvelders 16 en 17, het spel wat meer naar hun hand wisten te zetten. Echter wist SV Venray kansen van Deurne te voorkomen.

  De ploegen gingen met 1-0 de rust in.

  Na de rust kwam SV Venray sterk uit de startblokken en was het in de 47ste minuut Rick Egelmeers met een pass op Bram Vievermans die de 2-0 op het bord zette.
  De 2-0 voorsprong was niet van lange duur, want in de 49ste minuut kwam SV Deurne op 2-1.

  In de 58ste minuut werd Stan Kersten gewisseld voor Joy Koenen.

  Het was een felle wedstrijd, er werden over en weer overtredingen gemaakt. In de 59ste minuut kreeg Stef van Dijck een rode kaart en moest hierop het veld verlaten.
  Er moest toen nog 30 minuten, met 10 man, gevoetbald worden tegen het steeds sterk wordende SV Deurne.

  Na de rode kaart werd er direct een wissel toegepast door hoofdtrainer Frans Koenen.
  Ron Kleuskens werd van het veld gehaald en vervangen door Roel Cornelissen. Hij ging mee in de achterste linie spelen samen met Joy Koenen, waardoor er een 5-mans verdediging kwam te staan.

  SV Deurne kon het niet voor elkaar krijgen om grote kansen te creëren en de score op een gelijke stand te brengen.
  In de 91ste minuut heeft Bram Vievermans het veld verlaten voor Jeroen Vullings.

  Daar waar SV Deurne het niet wist te beslissen tegen 10 man van SV Venray was het vervolgens Rick Egelmeers die Jeroen Vullings in de 93ste minuut een op een met de keeper van SV Deurne zette. Jeroen Vullings schoot vervolgens de bal beheerst binnen, wat tevens een eindstand van 3-1 opleverde.

  Opstelling SV Venray:
  1. Frank Decker, 2. Jordy Wismans, 3. Stef van Dijck, 4. Robert Willemse, 5. Jesse Peeters, 6. Stijn Brinkman, 8. Rick Egelmeers, 10. Stan Kersten, 7. Bram Vievermans, 9. Armend Shala, 11. Ron Kleuskens

  Wissels:
  12. Joy Koenen
  13. Roel Cornelissen
  14. Jeroen Vullings
  15. Danny Pelzer
  16. Dirk van Enckevort
  17. Jesse Rommen

  Wedstrijdverslag Venlosche Boys 1 - SV Venray 1 | 

  Opstelling Venray: Decker, Wismans, Willemse, Koenen (72. Litjens), Jesse Peeters, Brinkman, Stan Kersten (50. Cornelissen), Armend Shala, Ron Kleuskens, Bram Vievermans en Jeroen Vullings (85. Bram Kersten).
  Niet beschikbaar: Rommen, Pelzer, Egelmeers, v. Dijck.

  Het begin is voor Venray, zowel de eerste kans(jes) als de eerste kaart komen op naam van Venray in de naam van Vievermans. Na een half uur verdwijnt ook Venlosche Boys in het boekje als Koenen slachtoffer is. Na 37 minuten een diepe bal van Willemse, Vievermans werkt de bal in het doel. 0-1, de zon schijnt nog meer voor Venray op deze manier. Dat het ook waait blijkt wel als een parasol op het dak van de kantine verdwijnt, tot hilariteit van het publiek.

  Ook na de pauze weet Venray gevaarlijk te zijn, Kleuskens' inzet levert een hoekschop op. Stan Kersten kan niet verder, Roel Cornelissen komt in zijn plaats. Armend Shala haalt uit en de bal vliegt zo de goal in, 0-2. Joy Koenen komt verkeerd neer en ook hij moet de strijd staken, nadat Wismans geel ontvangen heeft is het Litjens die de aanvoerder kan vervangen. Kort hierna zien ook ook Peeters en Vullings zichzelf in het boekje verdwijnen. Kleuskens start een solo en weet bijna zijn treffer tegen Bekkerveld te kopiëren, een verdediger grijpt echter tijdig in. 
  Nadat Bram Kersten Vullings is komen vervangen weet de thuisploeg te scoren in de slotfase. Hierna een goede kans voor Vievermans; met slotakkoord helemaal voor Venray als Shala de bal over de doellijn werkt. Venray wint in Venlo met 1-3. Volgende week wacht het ongeslagen ZSV in Zeilberg. 

  Let op: de volgende thuiswedstrijd, tegen Geldrop, is op Zaterdagavond 27okt.; aftrap 19.30u

  Voor Iven Driessen was het een topweekend. Zijn favoriete club (PSV) won zaterdagavond en op zondag zag hij van dichtbij hoe Heren 1 af wist te rekenen met SV Deurne. Bram Vievermans (nadat Iven liet zien hoe je het beste tegen Deurne kon scoren: zie video) stapte als Man of the Match van het veld. Samen staan ze hier op de foto na te genieten van de tweede thuisoverwinning op rij.IMG 0441

  Het begin van de wedstrijd is voor ZSV, de eerste grote kans is al in de tweede minuut van de wedstrijd. Venray heeft een kleine tien minuten nodig om zich op te pakken waar ZSV feller is en kansjes krijgt. Het eerste schot op doel van Venray is na twintig minuten. ZSV probeert de spits te zoeken maar Robbert Willemse wint de vele duels in de lucht. 27 minuten in de wedstrijd is er een aanval van Venray waar een vrije trap uit voorkomt rond de zestien meter, Robbert Willemse schiet deze in de linkerkant van het netje, 0-1. Venray speelt vanaf dit moment sterker. Toch weet ZSV een goede steekbal in de 40e minuut tussen Robbert Willemse en Jesse Peeters te geven waardoor ZSV spits Davy Althuizen bijna kan schieten, Peeters voorkomt dit met een goede sliding. Kort na deze actie krijgt Venray de bal in eigen zestien meter niet goed weggewerkt waar ZSV nog een kans uit krijgt. Net voor de rust krijgt ZSV nog een corner die keeper Frank Decker goed uit de lucht grijpt en Venray met een voorsprong de rust in kan gaan. Dani Litjens verlaat het veld voor Jesse Rommen.

  In de 53e minuut krijgt ZSV een vrije trap aan de linkerflank die binnengekopt wordt, de vlag van de grensrechter gaat omhoog en de scheidsrechter fluit voor buitenspel. Venray countert snel waar Armend Shala met een lobje het doel probeert te bereiken, ZSV keeper Leon Thijs zit hier nog tussen. Jeroen Vullings verlaat het veld voor Bram Kersten.

  ZSV heeft een aanval in de 64e minuut en er is appel voor hands in de zestien meter van Venray, de scheidsrechter fluit niet en de aanval wordt goed verdedigd. Venray verovert de bal en deze wordt snel naar voren gespeeld. Bram Vievermans geeft een goede steekbal op Bram Kersten die met een goede loopactie achter de verdediging beland en deze geweldig afmaakt met een lobje over de keeper, 0-2. Venray is veruit de bovenliggende partij vanaf dit moment, toch krijgt ZSV nog een vrije schotkans op de 16 meter die in het vangnet verdwijnt. Venray reageert hier goed op door een goede steekpaas van Jesse Rommen op Armend Shala die op scherp staat om de bal binnen te schieten, 0-3. 

  In de 78e minuut komt Jesse Rommen vrij op de 16 meter door een goede loopactie maar het schot gaat over. Venray zet ZSV onder druk en het krijgt kans op kans, Bram Kersten heeft de bal in de 80e minuut bijna in het netje liggen door de goede druk die het hele elftal geeft. Het collectieve druk zetten wordt beloond in de 85e minuut. Jesse Rommen stapt door op de laatste linie van ZSV in de zestien meter waardoor de bal niet goed weggewerkt kan worden en de bal voor de voeten van Jesse Peeters belandt die de bal scherp in de korte hoek weet de schieten, 0-4. Rick Egelmeers verlaat het veld en James Kamkam krijgt zijn eerste speelminuten in het eerste elftal van dit seizoen. In de 88e minuut passeert hij drie verdedigers waarna hij over knie van de zeilbergse verdediger gaat, geen penalty. Scheidsrechter Verstappen fluit de wedstrijd af met een stand van 0-4.  • Pupil van de week
   18 november 2018

   Venray 1 - Sportclub Susteren 1

   Dynand Jacobs

   PVDW18112018

   Ik ben Dynand Jacobs en ben 8 jaar.
   Ik zit nu voor het 3e seizoen bij voetballen.

   Lees meer...

  Bezoekadres:

  Sportlaan 6
  5801AH Venray

  Google Maps

  Contact:

  Tel. Kantine:
    0478-586878

  Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
    0478-512338

  E-mail:

  Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.