Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

Fysiotherapie Buitenlust nieuwe sponsor

Gepubliceerd in Senioren
zondag 28 oktober 2018 18:25

Fysiotherapie Buitenlust sponsort als zorgsponsor van SV Venray de sporttassen van H1 & H2. Op de foto namens de sponsor Brendan Rijsdijk en Brammert Cruijssen en de selectie van H1 met de nieuwe tassen.

Fysiotherapie Buitenlust Bedankt!

Fairplay prijs Lagere elftallen 2017/2018

Gepubliceerd in Senioren
dinsdag 25 september 2018 18:41

Tijdens het drukbezochten jaarlijkse ontbijt voor senioren is de fairplay prijs uitgereikt.

De prijs moest dit jaar gedeeld worden door Venray 5 van vorig jaar en Venray 7 beide teams hadden exact hetzelfde aantal punten verzameld.
Ondanks dat beide teams een heel moeilijk seizoen hadden, hebben ze zeer hoge cijfers van onze arbiters gekregen.
De prijs is dan ook zeer verdiend.
Verder willen wij graag namens de Lagereelftallen alle vrijwilligers en medewerkers die mee hebben gewerkt aan het traditionele ontbijt, hartelijk bedanken voor hun medewerking. Het was weer super verzorgd.

Commissie Lagereelftallen