Top Ad
Manchu Crick Players
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.
Lumia Football Gru
www.yoursite.com
Follow your players and get updated as it happens.

SMS Abonnement Afgelast

Alle afgelaste wedstrijden via SMS op je mobieltje?

Nooit meer tevergeefs op een druilerige dag je bed uitkomen? Altijd op tijd weten of een wedstrijd doorgaat of niet? Niet meer voor niks door weer en wind naar het voetbalveld fietsen om er vervolgens achter te komen dat het (weer) niet doorgaat? Dan is dit de oplossing!

Door je te abonneren de SV Venray SMS service, wordt je tijdig gewaarschuwd over afgelaste wedstrijden!

Wat moet je doen?
    Stap 1:
    Stuur een smsje naar je provider met de tekst: EMAIL ON. Het nummer verschilt per provider:
    KPN en Telecom 969 (MAIL AAN / MAIL UIT)
    O2: 221
    T-Mobile: 555
    Tele2: 1612
    Orange: 126
    Vodafone: 125

Stap 1a
    Je ontvangt een smsje terug van je provider met een verwijzing: zoiets als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stap 2

Vul hier je gegevens in:

Tel.nr. (bijv. 0612345678, max. 10 cijfers)
    Kies gewenste waarschuwing(en):
    Jeugd wedstrijden
    Vrouwen wedstrijden
    Heren wedstrijden
    Trainingen Senioren/Vrouwen
    Trainingen Jeugd

Voor iedere 'afgevinkte' categorie ontvangt U een aparte sms-je per keer. Voorbeeld: vinkt U [Junioren] en [Vrouwen] af en zijn voor een weekend(dag) zowel Junioren als ook Dames wedstrijden afgelast, dan ontvangt U twee sms-jes. Als er geen afgelaste wedstrijden of trainingen zijn ontvangt U natuurlijk geen sms-bericht.