Jimmy de Bruijn

Jimmy de Bruijn

Échte krachtmeting voor Venray 1; kom dat zien!

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 22 mei 2019 10:55

Als afsluiting van het huidige voetbalseizoen zullen de spelers van Venray 1 zich aan een échte krachtmeting onderwerpen. "Doen zij dat niet al het hele seizoen?", hoor ik u denken. Jawel, zeker. Maar de staf van Venray 1 en de begeleiding van ons G-team hebben de handen ineen geslagen. 

Hieruit komt een mooi toetje van het seizoen, op ons hoofdveld zullen zij zich mixen en een leuke pot voetbal spelen. Woensdagavond 29 mei om 19.00u zal er afgetrapt worden.

Voor alle actieve deelnemers zou het leuk zijn mocht u dit komen aanschouwen, kom dus allen. De spelers rekenen op jullie !!

Vacature: trainer Heren 2 - 2019/2020

Gepubliceerd in SVVenray
woensdag 22 mei 2019 10:50

Wij zijn op zoek naar een jonge , enthousiaste trainer voor Venray heren 2.

Ons 2de elftal speelt in de reserve- hoofdklasse.

Ook bij ons speelt het 2de elftal in dienst van en met dezelfde intentie als Venray 1.
Een goede samenwerking met de staf van heren 1 behoort tot het takenpakket.

Wij proberen de nieuwe trainer daar waar nodig zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heb jij interesse, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef een mobiel nr op
zodat wij per omgaande contact met U kunnen opnemen.

Bestuur SVVenray

Vrouwen 1 naar nacompetitie

Gepubliceerd in SVVenray
maandag 20 mei 2019 18:15

Goed nieuws vanuit het eerste team van onze vrouwen. Op zondag 19 mei hebben zij beslag weten te leggen op een plek in de nacompetitie door een 2-0 zege thuis tegen Someren.  Een knappe prestatie; Proficiat dames.

De nacompetitie zal gaan over 3 knock-out rondes, in de maand juni. Zodra er meer te melden valt over deze wedstrijden zullen wij ons best doen u daarover te informeren.

Met nog een competitiewedstrijd te spelen zijn de vrouwen al zeker van deelname aan nacompetitie voor promotie. Hoe zit dat precies dan? in de periodestand staat Venray nu toch tweede? Dat steekt als volgt in elkaar:
Op doelsaldo staat Venray nu 2e, gelijk aantal punten met Eldenia. Echter is Eldenia kampioen geworden. Zij staan ook bovenaan in de andere twee periodes, die titels vervallen omdat zij uiteraard geen nacompetitie hoeven te spelen omdat de kampioen rechtstreekse promotie heeft. De tweede periode eindigde Fortuna'54 als tweede waardoor zij een ticket krijgen voor de nacompetitie. 
In de derde periode heeft Venray concurrentie van Maarssen, om de 3e periodetitel te krijgen heeft het zondag bij De Trekvogels genoeg aan een gelijkspel. Mocht nou onverhoopt Maarssen de 3e periodetitel behalen, dan krijgt Venray op basis van de algehele ranglijst de plaats van periodetitel 1 voor deelname aan de nacompetitie.

29 mei; voetbaltoernooi en sponsorloop: doe mee

Gepubliceerd in SVVenray
zondag 19 mei 2019 16:50

Bram Keunen houdt in het kader van een examenopdracht op woensdag 29 mei een sponsorloop.
Er staat op de flyer dat het voor de jeugd t/m O10 is, maar ook O11 en O12-spelers zijn van harte welkom!

Doe jij ook mee?

FlyerBKMei19 1

Venray JO15-4 overtuigend kampioen

Gepubliceerd in SVVenray
zondag 19 mei 2019 10:22

Op een lastig bespeelbaar veld in Boxmeer is de JO15-4 afgelopen zaterdag overtuigend kampioen geworden. Tegen de nummer 2 werd maar liefst met 0-8 gewonnen.

Mede dankzij veel ondersteunende supporters langs de lijn, hadden de jongens er veel zin om te laten zien wie de terechte nummer 1 dit seizoen was.

Hoewel nog één wedstrijd voor de boeg kon het feest na 2 x 35 minuten toch al gevierd worden. Want met een voorsprong van 9 punten en een doelsaldo van maar liefst +90 (!!!) kan niemand meer SVVenray achterhalen.

De JO15-4 is een hecht team wat hard voor elkaar werkt en met veel spelvreugde de wedstrijden aangaat. Een terechte kampioen !

JO154Kamp2019 2

Persbericht: Nieuwe spelers Heren selectie

Gepubliceerd in SVVenray
vrijdag 17 mei 2019 18:53

SV Venray verwelkomt in het nieuwe seizoen 4 nieuwe spelers

Door het tussentijds afhaken van Frank Decker en Dirk van Enckevort ontstond halverwege dit seizoen een aanzienlijk keepersprobleem. Volgend seizoen zullen Bryan Roox en Davey Engels als extra keepers worden toegevoegd aan de prestatieve selectie.

Bryan Roox (26) is afkomstig uit Venlo, heeft een historie bij VVV Venlo, Roda JC en Straelen en speelt momenteel bij VCH in Boekend. Davey Engels (28) woont in Venray, speelt dit seizoen nog bij BVV’27 in Blitterswijck en keert terug op het oude nest. Samen met doelmannen Sam Stiphout en Christian Foudraine, die overkomt vanuit de JO19, gaat dit viertal in het komende seizoen de onderlinge concurrentie en positieve samenwerking met elkaar aan.

De aanvalslinie zal worden versterkt met Koen Verlinden en Niek Versteegen.
Beide voorhoedespelers, maar ook keeper Davey Engels, zullen voor velen geen onbekenden zijn, aangezien zij in het verleden reeds eerder voor SV Venray speelden. Hun terugkeer past perfect bij het ingezette technische beleid om met zoveel mogelijk “eigen” spelers prestatief voor het hoogst haalbare te gaan !
Koen Verlinden (28) is woonachtig in Venray en speelt al diverse seizoenen voor buurman S.S.S.’18 in Overloon. Niek Versteegen (24) is inmiddels ook woonachtig in Venray en heeft na zijn eerdere profavontuur bij Achilles’29 besloten om zijn huidige contract bij De Treffers niet te verlengen omdat hij het voetballen in de tweede divisie niet meer kan combineren met de werkzaamheden van zijn hoveniersbedrijf.

De Technische Commissie en hopelijk geheel SV Venray is blij met de komst van deze spelers en wenst iedereen komende seizoen heel veel succes.

"Active" vrijwilliger vd maand: April 2019

Gepubliceerd in SVVenray
vrijdag 17 mei 2019 07:49

Afgelopen zondag is de “Active” vrijwilliger van de maand april 2019 bekend geworden. Na de wedstrijd van dames 3 werd Linsey Philipsen verrast door de commissie en de heer Jos Bexkens van Active Personeelsdiensten.

Linsey is altijd keepster geweest van de diverse damesteams, zowel in de zaal, op het veld als in de Villa. Dit heeft ze gedaan totdat blessures haar dwongen om te stoppen met het “Active” voetballen. Alleen van stoppen bij de veterinnen was geen sprake. Ze heeft meteen de taak op zich genomen van leidster en grensrechter. En volgens haar medespeelsters gelukkig maar want Linsey is al vele jaren de gangmaker binnen en buiten het veld.

Daarnaast is Linsey lid van de toernooicommissie. Hier vervult ze vele taken van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. O.a. het ontvangen van de teams, het mede verzorgen van het ontbijt en avondeten en het plaatsen en ophalen van de cornervlaggen. Deze laatste taak wordt door Linsey vol passie gedaan met een golfkar waarbij haar rij- en stuurkunsten door medecommissieleden vergeleken worden met die van Jos Verstappen. Maar na het laatste fluitsignaal van het toernooi komt de gangmaker Linsey weer om de hoek. Door haar inbreng is ze medeverantwoordelijk voor de vele feesten die er zijn geweest tijdens de toernooien en is ze herkenbaar met een Flügel dopje op de neus ;);)

Al met al reden genoeg om Linsey te benoemen tot “Active” vrijwilliger van de maand april 2019.

Linsey, bedankt voor al je werkzaamheden.

VVDMAPR19 2

VVDMAPR19 3

VVDMAPR19 4

Pupil van de week

Gepubliceerd in Pupil van de Week
maandag 13 mei 2019 18:26Pupil van de week
26 Mei 2019

Venray 1 - Venlosche Boys 1

Mees Rutten

PVDW260519

Ik ben Mees Rutten, 7 jaar en zit op basisschool de Hommel in groep 4. Ik speel in de JO8-1 bij SV Venray.

Man of the Match 12 mei 2019

Gepubliceerd in Heren 1
maandag 13 mei 2019 18:17

Venray verliest thuis tegen Chevremont met 1-2. Eigenlijk scoorde Venray wél tweemaal, echter telt de treffer van de Pupil vd Week helaas niet. Ondanks dat was het voor Roan Volleberg een leuke middag op moederdag bij het eerste elftal van Venray. Na afloop was het Joy Koenen die een fijne fles drank in ontvangst mocht nemen als Man of the Match en samen poseren zij hier op de foto.

Seizoensafsluiting op 22 juni, kom allen !

Gepubliceerd in SVVenray
dinsdag 07 mei 2019 07:54

Feestavond SV Venray op 22 juni a.s.

Op 22 juni vindt wederom de jaarlijkse feestavond plaats in de kantine.

Dit jaar is er gekozen om enkele topartiesten en DJ’s vanuit de gelederen van onze vereniging te vragen om er een geslaagd feest van te maken. Uiteraard is er ook ruimte om tijdens het open podium je eigen talent ten gehore te brengen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaal 7 zorgt ook dit jaar weer voor een overheerlijke BBQ. Anders dan vorige jaren zal deze dit jaar om 19.00u starten. Voor de mensen die dit niet redden is er ook de mogelijkheid om vanaf 20.30u aan te sluiten.
De kosten voor vrijwilligers + introducee zijn €5,00 p.p. (vermeldt hier even bij of je ook komt barbecueën). Voor overige leden + introducee is het incl. BBQ €20,00 p.p. en excl. BBQ €15,00 p.p.
Let op, bij het aanmelden graag meteen de naam van je introducé doorgeven.

Kaarten zijn op zaterdagen 18 en 25 mei te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat. Ook worden er kaarten verkocht tijdens de Youth- en Ladies Cup weekenden. Tijdstippen waarop de kaartverkoop plaatsvindt wordt tijdig via de sociale media en website van SV Venray gecommuniceerd.

Kaarten kunnen ook via e-mail besteld worden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en deze dienen tijdens één van de verkoopmomenten afgehaald te worden.

Jullie komen toch ook?

Bezoekadres:

Sportlaan 6
5801AH Venray

Google Maps

Contact:

Tel. Kantine:
  0478-586878

Tel. Administratie: (ma-vr: 08:00-12:00)
  0478-512338

E-mail:

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.