Wedstrijd H1 - G-team

IMG 8031 3

Op woensdag 29 mei 2019 werd een heel speciale laatste wedstrijd van Heren 1 uit het seizoen 2018-2019 gespeeld. Heren 1 speelde in een mix met/tegen het G-team van SV Venray. De spelers van beide teams werden  onderling verdeeld en zo ontstond een mooie combinatie van routine en enthousiasme. Beide teams werden begeleid door de trainers van Heren 1 en het G-team. Met dank aan Frans, Mandy en John. De spelers van het G-team waren de maandag voorafgaande aan deze wedstrijd kampioen geworden en werden door de 1 elftal spelers van SV Venray onder groot applaus ontvangen en va een erehaag, naar het veld begeleid. Onder de bezielende leiding van scheidsrechter Stan Verhaag, en twee ietwat wazige assistent scheidsrechters, werd deze wedstrijd om 19.00uur op het hoofdveld van sportpark “De Wieen” gespeeld. De spelers uit het G-team waren een echte plaag voor de tegenstander. Mark, de rechtsbuiten wist zich keer op keer vrij te spelen en Mike van een goede voorzet te voorzien. Diezelfde Mike had bijna een echte hattrick gemaakt, ware het niet dat de assistent scheidsrechter vond dat hij één keer buitenspel stond.  Toch wist hij nog twee keer te scoren. De spitsen Dylan, Lars en Tigo kwamen ook regelmatig in scoringspositie.  elftal spelers. Over en weer werd er gescoord en uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 5-5. Na afloop werden de spelers van het G-team in het zonnetje gezet door de spelers van Heren. Ze werden wederom door een erehaag van het veld begeleid en kregen allemaal een roos en een dikke medaille als waardering voor het kampioenschap.

Namens de gehele selectie van Heren 1 feliciteren we het G-team met het behalen van het kampioenschap.  Jullie zijn kanjers.