Kampioensreceptie SV Venray jeugd

IMG 8046 2

Woensdag 29-5 is de jaarlijkse kampioensreceptie gehouden in de kantine van ons clubgebouw. De KNVB heeft dit speeljaar gekozen voor een gewijzigde opzet van de competitie. Dit had als gevolg dat voor de jongste leeftijdsgroepen geen stand meer is opgemaakt in de competitie omdat het vooral gaat om spelplezier en er geen druk hoort te zijn van presteren. Hierdoor waren er minder kampioenen te huldigen dit jaar. Dat is de reden dat de vereniging gekozen heeft tot samenvoegen van het huldigen van de najaar- en voorjaarskampioenen.

Uit de najaar competitie konden we de teams JO15-3 en JO12-3 noteren. Zij moesten dus nog wel nog even geduld hebben tot de huldiging maar dat was voor hen geen probleem. Uit de voorjaarscompetitie kwamen de teams JO17-4, JO15-4, JO13-4 en onze G-afdeling als kampioen naar voren. JO17-4 vonden zich iets te stoer om op het podium te verschijnen en hadden van de club al een consumptie gekregen, terwijl het G-team een prachtige gemixte wedstrijd mocht spelen tegen ons vaandelteam H1. Dit bleek voor hen een superervaring! De 4 andere teams werden dus in ‘den Boggerd’ door SV Venray in het zonnetje gezet. Karel van Daal nam weer op geheel eigen wijze de presentatie voor zijn rekening. Hierdoor kwam elk team even in de spotlight staan waarbij de jongsten ook een oorkonde in ontvangst mochten nemen.

Nogmaals een proficiat aan alle kampioenen namens de club!

IMG 8039 2

20190529 191335 2