KNVB Bekerfinale voor SV Venray MO15

MO15 2018 2019

SV Venray MO15 heeft de 1/2 finale wedstrijd thuis tegen ST SJO BMR/SNC'14 MO15, of zoals ze zich zelf noemen de Heuvellandgirls MO15, met 8-1 gewonnen. Na welgeteld 20 seconde stond de 1-0 al op het scorebord door Marieke, de 2-0 werd na een mooie aanval door Julia binnen geschoten. De heuvellandgirls kwamen daarna op 2-1, maar snel daarna schoot Marieke de MO15 op een 3-1. Na een mooie actie van Emma, kon haar tegenstander niets anders doen dan aan de noodrem te trekken: penalty. Nikki stond achter de bal en schoot via de keeper en lat over. De scheidsrechter vond dat de keepster veel te vroeg van haar lijn was gekomen dus de penalty moest over, Nikki bleef koel en schoot de bal onhoudbaar binnen 4-1. Met deze stand van 4-1 en leuk en goed voetbal gingen de meiden de rust in. Na rust gingen de meiden door met goed voetbal, felle duels en veel inzet. 5-1 door een doelpunt van Emma. De 6-1 door Julia, de 7-1 door Marieke en het laatste doelpunt de 8-1 door Nikki. Tussen de doelpunten door probeerde de heuvelland girls het nog wel, maar de verdediging stond als een huis. Na afloop kregen onze meiden terecht de complimenten van de trainer en supporters van de heuvellandgirls, dat we toch wel een maatje te groot waren voor zijn team.

Noa , Imane , Maud , Ronja , Liv , Lisa , Nikki , Femke , Dewi , Zoe , Julia , Marieke , Emma , Alya , Jaimie en Megan proficiat met het behalen van de finale.

De finale wordt in het weekend van 15/16 juni op de velden van Udi'19 gespeeld.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom.