Doelman Quint Janssen naar VVV-Venlo

Het mag duidelijk zijn, onze jeugd herbergt vele talenten. Waar wij eerder al u in kennis stelden over de transfer van Eef Kerkhof, brengen wij u nu het nieuws dat nog een talentvolle speler onze vereniging gaat verlaten.

Quint Janssen zal met ingang van het seizoen 2019/2020 opgenomen worden in de O17 van VVV-Venlo en daar gaan strijden om een plek onder de lat.

Quint is zich op dit moment, samen met Eef en co., aan het opmaken voor de nacompetitie met JO17-1. Daarnaast heeft de doelman, sinds het vertrek van Frank Decker en Dirk van Enckevort; na de winterstop ook al vlieguren gemaakt bij de selectie van Heren 1.
Tot een debuut kwam het niet, maar zijn rol als reseverdoelman vervulde hij met verve.

Ook Quint wensen wij alle succes toe in Venlo.

(foto: facebook vvv jeugdafdeling)