Transfer naar PSV voor Eef Kerkhof

Met gepaste trots kondigen wij een uitgaande transfer aan. Jeugdspeelster Eef Kerkhof verlaat SV Venray aan het einde van dit seizoen.
Vanaf deze zomer zal zij definitief deel gaan uitmaken van de damestak van PSV. Een mooie transfer.

Waar Eef al in de vorige zomer-en winterstop mee mocht op trainingskamp is haar overgang nu rond. PSV start met een beloftenploeg en daarin heeft PSV 18 speelsters opgenomen. Een daarvan is onze 'eigen' Eef Kerkhof.
In 2015 is Eef vanuit Mill overgekomen van Juliana Mill. In haar eerste twee seizoenen haalde zij met haar team; respectievelijk JO14-1 en JO15-1, het kampioenschap binnen.
Momenteel komt Eef nog uit voor onze JO17-1, maar ook binnen de senioren-vrouwen heeft zij al vele wedstrijden haar talent laten zien.

JO17-1 is dus voor haar het eindstation bij SV Venray; maar zeker niet in haar voetballoopbaan. Afgelopen week stonden enkele van Eef's nieuwe teamgenoten nog Ons Oranje te vertegenwoordigen op ons eigen hoofdveld. De volledige selectie en het nieuwsbericht van PSV lees je hier.

Samen met haar 'mannelijke- collega's zal Eef proberen het avontuur Venray af te sluiten met een goed gevoel. Op zaterdag 1 juni starten zijn in de nacompetitie. Om 12.30u aftrap in Nijmegen tegen Orion. JO17-1 kan hiermee voor het tweede seizoen op rij promotie afdwingen.

Veel succes in Eindhoven, Eef !

(foto: psv media)