Seizoensafsluiting op 22 juni, kom allen !

Feestavond SV Venray op 22 juni a.s.

Op 22 juni vindt wederom de jaarlijkse feestavond plaats in de kantine.

Dit jaar is er gekozen om enkele topartiesten en DJ’s vanuit de gelederen van onze vereniging te vragen om er een geslaagd feest van te maken. Uiteraard is er ook ruimte om tijdens het open podium je eigen talent ten gehore te brengen. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zaal 7 zorgt ook dit jaar weer voor een overheerlijke BBQ. Anders dan vorige jaren zal deze dit jaar om 19.00u starten. Voor de mensen die dit niet redden is er ook de mogelijkheid om vanaf 20.30u aan te sluiten.
De kosten voor vrijwilligers + introducee zijn €5,00 p.p. (vermeldt hier even bij of je ook komt barbecueën). Voor overige leden + introducee is het incl. BBQ €20,00 p.p. en excl. BBQ €15,00 p.p.
Let op, bij het aanmelden graag meteen de naam van je introducé doorgeven.

Kaarten zijn op zaterdagen 18 en 25 mei te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat. Ook worden er kaarten verkocht tijdens de Youth- en Ladies Cup weekenden. Tijdstippen waarop de kaartverkoop plaatsvindt wordt tijdig via de sociale media en website van SV Venray gecommuniceerd.

Kaarten kunnen ook via e-mail besteld worden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en deze dienen tijdens één van de verkoopmomenten afgehaald te worden.

Jullie komen toch ook?