Ben jij dat voetbaltalent uit de regio?

Ben jij dat voetbaltalent uit de regio Venray/Venlo/Cuijk die volgend seizoen in de O-15, O-13 of O-12 speelt, ben jij leergierig en wil jij de uitdaging aangaan om op hoog amateurniveau te spelen?

SV Venray JO13-1 speelt ook aankomend seizoen weer in de 2e divisie tegen clubs als MVV, Fortuna Sittard, Helmond Sport en FC Eindhoven. SV Venray JO15-1 speelt aankomend seizoen in de 3e divisie tegen grote amateurverenigingen. Enorm mooie en sterke competities waar je elke wedstrijd wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen, je talent optimaal te kunnen benutten en te laten groeien!

Naast de uitdaging en het ontwikkelen van spelers staat respect en plezier bij SV Venray voorop, voetbal moet altijd leuk zijn!

Ben je gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen, te presteren op divisie niveau en je snel te ontwikkelen neem dan contact op met SV Venray en wij nodigen je z.s.m. uit voor een proeftraining!

Contactpersoon voor JO13-1 Bram Kersten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Contactpersoon voor JO15-1 Sid Peeters: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Misschien speel jij volgend seizoen wel in één van deze mooie competities en in een echt stadion.....